Ege Bölgesi’nin görevli elektrik tedarik şirketleri Aydem Perakende ve Gediz Perakende, sahip olduğu çalışma kriterleri, insan kaynağına yaptığı yatırımları ve yenilikçi kurumsal uygulamaları ile Great Place to Work® En İyi İşverenler Listesi’nde yer almaya hak kazandı.

Aydem Perakende ve Gediz Perakende Türkiye’nin En İyi İşverenleri Listesi’nde

Aydem Perakende ve Gediz Perakende, 60’tan fazla ülkede iş yeri kültürü ve çalışan memnuniyeti konusunda hizmet veren Great Place to Work® Enstitüsü’nün yürüttüğü programa katıldığı ilk yılda “Türkiye’nin En İyi İşverenleri Listesi”nde yer alarak büyük bir başarıya imza attı.

ÇAĞDAŞ DEMİRAĞ: TÜRKİYE’NİN EN İYİ İŞVERENLERİ 2021’ LİSTESİNDE OLMANIN GURURUNU YAŞIYORUZ!

Tüm Türkiye’ye hizmet götüren görevli elektrik tedarik şirketi olarak 5 milyonun üzerinde müşteriye, yaklaşık 20 milyon kişiye hizmet veren Aydem Perakende ve Gediz Perakende Genel Müdürü Çağdaş Demirağ konuyla ilgili şunları aktardı; “Pandemi dünya tarihine ve ekonomisine iz bırakacak şekilde hepimizin hayatını etkiledi. Bu süreçte her zaman olduğu gibi öncelikle insanı odağımıza aldık ve değişen koşullara ayak uydurarak hem ekibimizin hem de müşterilerimizin sağlını ön planda tuttuk. Yıl boyunca gerçekleştirdiğimiz çalışan odaklı faaliyetlerimiz ve yenilikçi uygulamalarımızla yüksek güven kültürümüzü güçlendirdik.. Yeniliklerimizi sahiplenen değerli çalışanlarımızla birlikte özverili çalışmalarımızın sonucunda bugün “Türkiye’nin En İyi İşverenleri Listesi”ne girmenin gurunu yaşıyoruz. Bu başarı, tüm Aydem Perakende ve Gediz Perakende Ailesi’nin.”

AYDEM PERAKENDE HAKKINDA

Aydem Elektrik Perakende Satış AŞ, Aydem Enerji’nin bir kuruluşu olarak Aydın, Denizli, Muğla illerinde yaklaşık 2 milyon müşteriye, sürekli ve kaliteli elektrik hizmeti sunmak amacıyla 2008 yılında kurulmuştur. Aydem, daimi önceliği olan müşteri memnuniyeti odak noktası doğrultusunda, görevli olduğu bölgede serbest olmayan tüketicilere Perakende Satış Sözleşmesi; bölge gözetmeksizin yurt içindeki tüm serbest tüketicilere ise ikili anlaşma yolu ile elektrik enerjisi tedarik hizmeti vermektedir. Çalışma politikaları ve hayata geçirdiği yenilikçi uygulamalarla yarattığı güçlü kurum kültürü ve çalışanlarına verdiği değeri tescillettiren Aydem Perakende, “Great Place to Work®”Enstitüsü’nün yürüttüğü “Türkiye’nin En İyi İşverenleri Listesi”nde yer alarak büyük bir başarıya imza attı.

GEDİZ PERAKENDE HAKKINDA

Gediz Elektrik Perakende Satış AŞ, Aydem Enerji'nin bir kuruluşu olarak, İzmir ve Manisa illerinde 3 milyon müşterisine sürekli ve kaliteli elektrik hizmeti sunmak amacıyla 2013 yılında kurulmuştur. Müşteri memnuniyeti konusunda kararlı ve öncelikli bir tutuma sahip olarak, adil bir rekabet ortamında enerji piyasasındaki varlığını sağlam adımları ile sürdüren Gediz Perakende, görevli olduğu bölgede serbest olmayan tüketicilere Perakende Satış Sözleşmesi; bölge gözetmeksizin yurt içindeki tüm serbest tüketicilere ise ikili anlaşma yolu ile elektrik tedarik hizmeti vermektedir. Çalışma politikaları ve hayata geçirdiği yenilikçi uygulamalarla yarattığı güçlü kurum kültürü ve çalışanlarına verdiği değeri tescillettiren Gediz Perakende, “Great Place to Work®”Enstitüsü’nün yürüttüğü “Türkiye’nin En İyi İşverenleri Listesi”nde yer alarak büyük bir başarıya imza attı.