Aydın Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında, Atatürk Kent Meydanı’nda fotoğraf ve resim sergisi açtı.Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, yurttaşları sergiye davet etti.

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden 19 Mayıs sergisi

BİRGÜN EGE

Aydın Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında, Atatürk Kent Meydanı’nda fotoğraf ve resim sergisi açtı.

Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğrafları, Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Atatürkçü Düşünce Derneği Aydın Şubesi işbirliği ile sergileniyor.

17-19 Mayıs tarihlerinde 10.00-16.00 saatleri arasında Atatürk Kent Meydanı’nda açık olacak sergide onlarca fotoğraf yer alıyor.

Sergide ayrıca Büyükşehir Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen ve bugün mesai bitiminde katılımı sona erecek olan resim yarışmasına katılan eserler de sergilenecek.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, yurttaşları sergiye davet etti ve resim yarışmasına katılan gençlere tebriklerini iletti.