Seçimler yaklaşıyor. Ayı Parti olarak kendimizi seçim bildirgemizi yayınlamak zorunda hissediyoruz. Sonuçta belediyeler seçilecek, bütün oylar Ayı Parti’de toplansın istiyoruz. Partimizin eski adı olan At Parti’yi kısa sürede bıraktık. Çünkü istenmeyen partilerle fonetik olarak benzerlik göstermek zorunda kalıyordu. Ayı Parti yeni ismiyle daha da bir Ayı, daha da bir şey… Vatandaşımız ne isterse o… İlk […]

Seçimler yaklaşıyor. Ayı Parti olarak kendimizi seçim bildirgemizi yayınlamak zorunda hissediyoruz. Sonuçta belediyeler seçilecek, bütün oylar Ayı Parti’de toplansın istiyoruz. Partimizin eski adı olan At Parti’yi kısa sürede bıraktık. Çünkü istenmeyen partilerle fonetik olarak benzerlik göstermek zorunda kalıyordu. Ayı Parti yeni ismiyle daha da bir Ayı, daha da bir şey… Vatandaşımız ne isterse o…

İlk ismimiz ve logomuzdaki konan kelebek imgesini Ayı Parti’nin yepyeni logosuna da kondurduk haliyle… Ayı Parti olarak sizlere biraz kendimizden bahsetmek istiyoruz haliyle.

Öncelikle moraliniz her kötü olduğunda bizi dinlemelisiniz. Çünkü biz moralinizden de kötüyüz… Sonuçta yapacaklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır.

Öncelikle memleketimize hizmet için geldiğimizi söylemekten gurur duyuyoruz. Biz köle değil, sizi köle yapmaya geldik. Bunun adına da ‘Hizmetkâr olmak’ diyoruz. Tabii burada biz Ferhat’ız, siz de deleceğimiz dağlarsınız. Şirin de olabilirsiniz, o zaman da sizi işe yollar, sosyal güvencelerinizi filan elinizden alırız.

Evet hizmet dedik… Bakın geldiğimizde ne yapacağız biliyor musunuz? Bütün memleketi karış karış satacağız. Sizin için satıyoruz ayol. Tabii arada biraz da komisyon çözülür. Eşe dosta satarız en kötü, onlardan para sakallarız. Gerekirse vakıf işine gireriz. Vakfımıza bağış filan yaptırıp olayı çözeriz. Nedir yani?

Şimdi memleketi karış karış satmak deyince hemen korkmayın. Sizlere hizmet için buradayız. Mesela köprüler yaptıracağız. Cebimizden beş kuruş çıkmayacak. Kullanmayacağınız yollar yaptıracağız eşe dosta. Bir de bu yollara, köprülere hayvan gibi geçiş garantisi vereceğiz. Siz kullanmasanız da köprüleri yapan dostlarımıza yıllar boyu cebimizden (yani bizim cebimizden değil tabii) milyonlarca, milyarlarca dolar akıtacağız. Malum döviz kuru yazıklar olsun sana, ülkemiz senin yüzünden batıyor.

Ha bu iş bi yerden devam edecek. Sonra ülkemize yabancı sermaye gelsin diye, sağda solda atar yaptığımız ülkelerden genetiği değiştirilmiş tohumlar alacağız. Binlerce yıllık verimli Anadolu topraklarını, kendi tohumlarımızı bir kenara atıp, her seferinde bir mevsim ürün veren tohumlara mecbur bırakacağız köylümüzü. Ya gelmişiz 2019 yılına niye hala köylü gibi toprakla uğraşalım deyip ülkemizi bir tarım ülkesi olmaktan çıkartıp, patatese, soğana, mercimeğe muhtaç hale getireceğiz. Ayı Parti olmak bunu gerektirir. Ayı Parti’de her şeyi tek bir yere bağlıyoruz, sonra da kafamıza takmıyoruz. Gerekirse tarikatlarla, acayip acayip bademlerle yatıp kalkıyoruz, işimiz bitince hiçbirini tanımıyoruz. Ayı Partililer olarak birbirimizi çok koruyoruz, çünkü korumazsak valla işimiz zor. Herkesi kendimize benzetip herkesi Ayı Partili yapmak istiyoruz. Televizyonlar Ayı Partili, gazeteler Ayı Partili, insanlar Ayı partili olacak ülkemizde. Tek pati, tek kürk, tek yürek, tek hayvan için oylar bize.

Diğer partilerin hepsi terörist, hepsi yalancı, hepsi hırsız, hepsi vatan hayini, hepsi başka ülkelerin ajanı, hepsi bakın bizim Ayı Parti dışında herkesin hepsi üçkâğıtçı, valla da billah da bu böyle.

Sadece bize oy verin, biz de sizin belanızı verelim.