Silivri'de işinden evine dönen Aykut Güner, cadde üzerinde tanımadığı bir kişi tarafından sokak ortasında darp edildi. Kaburgalarında hasar oluşan Güner, "Neredeyse bir ay olacak ve halen bana vuran kişi yakalanamadı. Ben ve eşim sokakta yürürken büyük tedirginlik içerisindeyim. Ben bu adamı hayatım boyunca hiç görmedim" diye konuştu.

Aykut Güner isimli yurttaş, tanımadığı bir kişi tarafından sokak ortasında darp edildi
Fotoğraf: DHA

Silivri Otogar girişinde 8 Kasım Salı günü, evine gitmek için yolda yürüyen Aykut Güner, tanımadığı bir kişi tarafından darp edildi.

Koşarak gelen saldırgan, sırtına tekme attığı Güner'le birlikte yere düştü. Ayağa kalkan saldırgan yerdeki Güner'i darp etti. Yoldan geçen araç sürücülerin müdahalesi sonrası saldırgan, yakındaki duraktan İETT otobüsüne binerek olay yerinden uzaklaştı.

Alnında morluk ve kaburgalarında hasar oluşan Güner darp raporu alarak o saldırgandan şikayetçi oldu. Olaya ilişkin çalışma başlatan polis, kimliğini tespit etmek için saldırganın kaçarken bindiği İETT otobüsünün güvenlik kamera kayıtları ve İstanbulkart bilgilerini İBB'den talep etti.

Aykut Güner otobüsten inip evime doğru yürüdüğünü belirterek, "Her gün kullandığım yoldan yürürken arkamdan çok şiddetli bir darbe hissettim ve yere devrildim. Şoka girdim, ilk başta ne olduğunu anlayamadım. Arkamı döndüğümde benden daha kalıplı birisinin yerde sırt üstü yattığını gördüm. İlk önce baygınlık mı geçirdi diye düşündüm. Sonrasında adamın üzerine doğru eğildim 'sen kimsin, ne yaptığını sanıyorsun' diye sorular sordum. Yaklaşık 1 dakika yerde hareketsiz yattı daha sonra ayağa kalkıp seri şekilde bana vurmaya kalktı. Ben 'ne yaptım' dememe rağmen tek kelime bile etmedi. 2 buçuk dakika boyunca beni darbetmeye devam etti. Beni araç trafiğinin olduğu yere kadar sürükledi ve orada da üzerime çıkıp vurdu. Bir süre sonra yoldan geçen araba önümüzde durunca üzerimden kalkıp koşmaya başladı. Ben de peşinden koştum. Duraktaki İETT otobüsüne binip kaçtı" dedi.

"BANA VURAN KİŞİ YAKALANAMADI"

Güner, darbedildikten sonra polisin aradığını ifade ederek "Olayı anlattım, polisler beni hastaneye götürdü ve darp raporu aldım. O akşam hemen karakola gidip şikayetçi oldum. Sabah olay yerine tekrar gidip o civarı gören güvenlik kamerası var mı diye kontrol ettim. Tek tek güvenlik kameralarını bakıp görüntüyü aldım. Ardından görüntüleri alıp polislere teslim ettim. Neredeyse bir ay olacak ve halen bana vuran kişi yakalanamadı. Ben ve eşim sokakta yürürken büyük tedirginlik içerisindeyim. Ben bu adamı hayatım boyunca hiç görmedim. Birisinin bana böyle bir şey yapmasını gerektirecek bir düşmanlığım yok. Bu neden benim başıma geldi. İlk önce sırtıma çok şiddetli vurdu sonra ben can haviyle sadece yüzümü koruyabildim. Alnımda çok büyük bir şişlik oluştu. Kaburgalarımda ciddi ağrı hissettim. Evime giderken bu olayı yaşadım ve bu kişi şu anda elini kolunu sallayarak geziyor" diye konuştu.

Şikayet üzerine harekete geçen polisin saldırganı yakalamak için çalışması sürüyor.

(DHA)