Lionel Messi'nin babası ve menajeri Jorge Messi, oğlunun Suudi Arabistan ekibi Al Hilal ile anlaştığı iddialarını yalanladı.

Babası, Messi'nin Al Hilal ile anlaştığı iddiasını yalanladı

Fransız haber ajansı AFP'nin, PSG'nin dünya yıldızı futbolcusu Lionel Messi'nin Suudi Arabistan ekiplerinden Al Hilal ile anlaştığına yönelik haberi büyük ses getirdi. Ancak Messi'nin babası ve menajeri Jorge Messi, böyle bir anlaşma olmadığını açıkladı.

Habere ilişkin yazılı açıklama yayımlayan Jorge Messi, "Gelecek sezon için herhangi bir kulüple kesinlikle hiçbir anlaşma yapılmadı. Duruma sezon sonunda karar vereceğiz. Yapılan haberler, Messi'nin adı kullanılarak yapılan sahte haberler" ifadelerini kullandı.

Lorient yenilgisi sonrası kulüpten izinsiz Suudi Arabistan'a giden Messi kadro dışı kaldıktan sonra özür dileyerek yeniden takıma dahil olmuştu. 1 yıl opsiyonu bulunan Messi'nin uzatma opsiyonunu kullanmadan PSG'den ayrılması bekleniyor.

Geçtiğimiz haftalarda Al Hilal'in, sözleşmesi sezon sonunda bitecek Lionel Messi'ye yıllık 400 milyon euro önerdiğine dair haberler çıkmıştı.

Sezon sonu Barcelona'ya dönme ihtimali de konuşulan Messi ile sözleşme imzalamak için Barcelona'nın maddi durumunun yeterli olmadığı da dile getiriliyor.