Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak annesinin ve kendisinin S.Çelik isimli babasının tehditlerine maruz bırakıldıklarını belirten Elif Çelik, yetkililerden yardım istedi.

Babası tarafından tehdit ve darp edilen kadın: Lütfen sesimizi duyun

Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak, annesi ve kendisinin biyolojik babası tarafından darp ve tehdide maruz bırakıldığını söyleyen Elif Çelik, ‘sesimizi duyun’ diyerek destek istedi.

11 yıldır ayrı yaşadığı, son olarak 5 yıl önce de annesinin resmi olarak boşandığı S. Çelik'in tehditlerine devam ettiğini kaydeden Elif Çelik, “Tüm hukuki yolları tükettik. Henüz sonuç elde edemedik. Tek çarem bunu kamuoyuna anlatarak sizlerin desteğini sağlamak” ifadelerini kullandı.

ÖLÜM TEHDİTLERİNE DEVAM EDİYOR

Annesi ve S.Çelik isimli biyolojik babasının resmi olarak boşandığı tarihte babanın cezaevinde olduğunu belirten Çelik, annesinin S. Çelik tarafından, “Benden boşanarak kurtulamazsınız, çıkınca sizi katledeceğim, benden kurtulamazsınız hepinizi öldüreceğim göreceksiniz kadın cinayeti işleyeceğim diye tehdit mektupları yolluyordu. 2 yıl önce cezaevinden çıktı. 2 yıldır sürekli tehdit, beraberinde fiziki ve psikolojik şiddetlerine maruz kaldık. Sürekli sizi katletmeye geliyorum üçünüz mezarınızı kazın,devlet sizi kurtaramaz, burada adalet benim” sözleriyle tehdit edildiğini dile getirdi. Çelik ayrıca söz konusu kayıtların mahkemede mevcut olduğunu da belirtti.

S. Çelik’in gerekli cezayı alması için desteğe ihtiyaç duyduklarını kaydeden Elif Çelik, yetkililerden çözüm bekliyor.