Bu yıl 20. yılını kutlayan konser mekânı Babylon, 14 Eylül Cumartesi akşamı “Şimdi. Burada. Beraber.” Mottosuyla yeni sezona kapılarını açıyor.

Babylon, 20. sezonunda kapılarını açıyor

Bu yıl 20. yılını kutlayan konser mekânı Babylon, 14 Eylül Cumartesi akşamı kapılarını açıyor. Bomontiada Avlu’da 18.00 itibarıyla başlayacak ve ücretsiz olacak açılış etkinliğinde KU Orkestra, 994 The Kites ve Fakı Baba sahne alacak. 19.30 itibarıyla Babylon’da sahne alacak isimler ise 994, Akın Sevgör, Cava Grande, Ayyuka ve Afyonbando.

Babylon ayrıca sezona; Şam, Konuk: İstanbul Trip, Technojazz: ilhan ersahin & ali kuru, License to Dance: Hey! Douglas, 20. Yıl Konserleri: Brooklyn Funk Essentials "In the Buzzbag”, Turkish Psychedelia Night: Elektro Hafız & kozmonotosman, Radyo Eksen Partisi, Bajar “Altüst” / “Ser û bin”, Garanti BBVA Konserleri: She Drew The Gun ve Redd konserleri ile başlıyor.

Babylon 20. yıl kutlamaları kapsamında sezon boyu sürecek 20. Yıl Konserleri serisi kapsamında; Brooklyn Funk Essentials “In the BuzzBag feat. Hüsnü Şenlendirici, Oldies But Goldies, Gaslamp Killer Presents: Airplane Mode, The Bad Plus, Ayhan Sicimoğlu sahnede olacak.

Babylon, bu sene Garanti BBVA Konserleri, Kendine Has Konserler, Akbank Caz Festivali ve XXF Very Very French Festival’i de ağırlayacak.