Bade Nosa’dan yeni şarkı: Çiçek Gibi

Kendine has tarzı ile son dönemlerin dikkat çeken müzisyenlerinden Bade Nosa’nın yeni teklisi Çiçek Gibi, dijital platformlardaki yerini aldı.

Mayıs 2021’de ‘İçimizdeki’ adlı teklisini yayınlayan Bade Nosa, son şarkısıyla sıcacık temennilerini ve hayat beklentilerini seslendiriyor.

Söz ve müziği Bade Nosa’ya ait şarkının düzenlemesi ve mix’i başarılı müzisyen Ahmet Ali Arslan’ın elinden çıktı. Şarkının mastering’i ise Emre Malikler tarafından yapıldı. Ahmet Ali Arslan, bu şarkıda buzuki eşlikli Ege tınılarıyla harmanladığı bir Bossa Nova tarzı yakaladı. Perküsyonda Tunç Çakır, şarkının esrik bir bossa ritmine yaslanmasını sağlayarak parçaya ruh kattı. Klasik gitar ve buzukiyi Ahmet Ali Arslan, bas gitar ve synth’leri de Alican İpek icra etti.

“UMUTLARIMIZ HALA YEŞİL”

Bade Nosa, Çiçek Gibi şarkısıyla ilgili şöyle diyor: “Biricik hayatlarımızı başkalarının bahçelerinde kurutmadan, kendi gönlümüzce yeşertmeyi ve çiçek gibi insanlarla dolu bir ömrü dileyen bir dua bu şarkı. Ülkemizde epeydir yeni değerler olarak pompalanan öfke, ayrımcılık, nefret, aç gözlülük mefhumlarının tam zıttında bir yaşam düşleyen herkese bir armağan. Umutlarımız hala yeşil ve kalplerimiz nazik bir yaşamı dilemekten vazgeçmeyecek.”

‘Çiçek Gibi’nin haziran ayında yayımlanmasının ardından Bade Nosa 2021’in her ayında yeni bir tekliyi dinleyicileriyle buluşturmaya devam edecek. Sıradaki şarkısı, Banu Kanıbelli’nin Ada Müzik ile birlikte yürüttüğü projesi ‘Letters to Songs’ kapsamında bestelediği Greyfurt Ağacı, yine Ahmet Ali Arslan tarafından düzenlenmekte.