Bade Nosa'nın yeni şarkısı '28' dinleyiciyle buluştu

Özgün yorumuyla özel bir dinleyici kitlesi olan, alternatif müziğin önemli seslerinden müzisyen ve şarkı yazarı Bade Nosa’nın yeni teklisi “28” Ada Müzik etiketiyle dinleyicileriyle buluşuyor.

“28” şarkısının sözü ve müziği Bade Nosa’ya ait. Prodüksiyon ve düzenlemesini Emre Malikler’in yaptığı şarkıya klasik ve akustik gitarda Emre Can Sarısayın, trompette ise Can Ömer Uygan eşlik ediyor.

bade-nosa-nin-yeni-sarkisi-28-dinleyiciyle-bulustu-748513-1.

Bade Nosa 28’i şöyle anlatıyor:

“Bugün geriye dönüp baktığımda ‘Ne güzel yaşamışız!’ dediğim bütün anlara yaydım şarkıyı. Sonra herkesin hayatındaki ‘ne güzel yaşadık’lara yayılsın istedim. Şarkının klibini herkesin kendi hayatından o anların fotoğraflarıyla bezeyeyim istedim. Hayattaysak hatırlamak hepimize dair, duygusu ortak. Bu nostalji hepimizin.’’

Sanat yönetmenliğini ve kurgusunu Anıl Çezik’in, animasyonunu ise Koray Pezükoğlu’nun yaptığı klip ise tamamen şarkının sound değişimleri, ritmi ve duygusal akışına göre tasarlandı.

NetD Müzik ve Bade Nosa YouTube kanalında yerini alan 28’in videosu için, Bade’nin sosyal medya hesaplarından yaptığı çağrıya kulak veren bir sürü kişinin kendi veya aile geçmişinden seçerek gönderdikleri fotoğraflar kullanıldı.