Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı (KEDV) dar gelirli kadınların ekonomik ve sosyal güçlenmeleri için çalışıyor. Vakıf, topladığı bağışlarla, kadınların kendi hayatlarını dönüştürmesini sağlıyor. KEDV Yönetim Kurulu Üyesi Şengül Akçar, kadınların yaşadığı zorluklara değinerek, vakfın çalışmalarına dair şunları söyledi: “Kadınlar; eğitim, mesleki beceri ve nitelik eksikliği, vb. nedenlerle işgücü piyasasına giremiyor ve buna bağlı olarak da yoksulluk […]

Bağışlarla farkındalık

Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı (KEDV) dar gelirli kadınların ekonomik ve sosyal güçlenmeleri için çalışıyor. Vakıf, topladığı bağışlarla, kadınların kendi hayatlarını dönüştürmesini sağlıyor.

KEDV Yönetim Kurulu Üyesi Şengül Akçar, kadınların yaşadığı zorluklara değinerek, vakfın çalışmalarına dair şunları söyledi: “Kadınlar; eğitim, mesleki beceri ve nitelik eksikliği, vb. nedenlerle işgücü piyasasına giremiyor ve buna bağlı olarak da yoksulluk ve sosyal dışlanmaya maruz kalıyor. Aileyi, mahalleyi, toplumu ve hayatı bir arada tutan kadınların toplumu dönüştürme gücüne inanıyoruz. KEDV olarak bunu öne çıkarmak, görünür olması için çalışıyoruz.”