Bahadır Grammeşin’e saldırı soruşturması: Üç kişi daha ifade verdi

İstanbul Kadıköy’de 8 Mayıs gecesi  kadınlara yönelik tacizi önlemek istediği için faşist çetelerin saldırısıyla yaşamını yitiren Haziran Hareketi ve ÖDP üyesi Bahadır Grammeşin’le ilgili soruşturma sürüyor. Saldırı gecesi olay yerinde bulunan üç kişi dün hem tanık hem de müşteki sıfatıyla ifade verdi. Tanıklar saldırganların teşhisini gerçekleştirdi. Saldırıyı gerçekleştirdiği belirtilen 10 kişi ise gözaltında bulunuyor.

‘AÇIKLAMA YAPACAĞIZ’
Konuyla ilgili BirGün’e konuşan Avukat Sema Özdemir, "Saldırıyla ilgili soruşturma sürüyor. Olaya dair yeni görüntüler ortaya çıktı. Henüz bizim de izlediğimiz görüntüler bunlar. Olayın takipçisi olmaya devam ediyoruz. Gözaltına alınanların yarın savcılığa sevkedilmesini bekliyoruz. Soruşturma bittikten sonra konuyu takip eden avukatlar olarak bir açıklama gerçekleştireceğiz" dedi.

Grammeşin'in öldürüldüğü olaya ilişkin MOBESE görüntüleri ortaya çıkmıştı. Görüntülerde, başına aldığı bıçak darbesiyle yaralanan Grammeşin'in, yere düştükten sonra da tacizciler tarafından bıçaklandığı görülüyordu. Haber Merkezi

Tacize karşı çıkan Bahadır Grammeşin yerdeyken bıçaklanmış!

Bahadır Grammeşin yoldaşlarının omuzunda son yolculuğuna uğurlandı

ÖDP ve Haziran üyesi Bahadır Grammeşin uğradığı bıçaklı saldırı sonucu yaşamını yitirdi