23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’yla ilgili paylaşımlarda bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu isim vermeden hedef alarak, “Bile isteye odalarda ışıksız kalıp milletimizin ışığını söndürmeyi amaçlayanlara bizzat Türk milleti karşı çıkacak, komplolarını ve kumpaslarını yeri ve zamanı geldiğinde ellerine tutuşturup alayını birden layık oldukları zifiri karanlığa mahkum edecektir” ifadelerini kullandı.

Bahçeli 23 Nisan mesajında Kılıçdaroğlu’nu hedef aldı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Twitter hesabından yaptığı 23 Nisan paylaşımında, enerji fiyatlarını protesto etmek için faturalarını ödemeyen ve evinin elektriği kesilen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu isim vermeden hedef aldı.

“Bile isteye odalarda ışıksız kalıp milletimizin ışığını söndürmeyi amaçlayanlara bizzat Türk milleti karşı çıkacak, komplolarını ve kumpaslarını yeri ve zamanı geldiğinde ellerine tutuşturup alayını birden layık oldukları zifiri karanlığa mahkum edecektir” ifadelerini kullanan Bahçeli, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mız münasebetiyle, sevgili çocuklarımızın bayramlarını tebrik ediyor, hepsini kucaklıyorum. Çocuklarımıza her günü bayram olan bir Türkiye’yi Allah’ın izniyle hediye edeceğimizin güvencesini veriyorum. Onlar bizim umudumuzdur.

Gazi Meclisi’mizin 102’inci yıl dönümünü iftiharla kutluyor, nice diriliş ve yükseliş dönemlerine vesile olmasını diliyorum. TBMM’nin İlk Başkanı Aziz Atatürk’ü, kurucu kahramanlarımızı, aziz şehitlerimizi, İlk Meclis’in muhterem mebuslarını saygıyla ve rahmetle anıyorum.”