(MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Türk Gençliği Büyük Kurultayı"nda konuştu. Konuşmasında Boğaziçi öğrencileri ile barınma sorunu yaşayan öğrencileri hedef alan Bahçeli, "Bunlar Türkiye düşmanlarının üniversitelere sızdırmaya çalıştıkları nöbetçi ve niyeti karanlık taşeronlardır. Yurt bahanesiyle eylem yapanlar terör bağlantılı" dedi.

Bahçeli Boğaziçi direnişini ve 'barınamayanları' hedef aldı: Bunlar ajan, provokatör, terör bağlantılı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Türk Gençliği Büyük Kurultayı"nda açıklamalarda bulundu. Konuşmasında üniversiteye 'atanan' Rektörlere karşı direnen Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerini ve barınma sorunu yaşadıkları için eylem yapan üniversite öğrencilerini hedef alan Bahçeli, "Bunlar Türkiye düşmanlarının üniversitelere sızdırmaya çalıştıkları nöbetçi ve niyeti karanlık taşeronlardır. Yurt bahanesiyle eylem yapanlar terör bağlantılı" diye konuştu.

Bahçeli, şunları söyledi:

"Gençliğin sokağa düşmesi, geleceğimizin ayağa düşmesidir. Gelecek ayağa düştü mü, yıkım ve yok oluş kapıya dayanmış demektir. Boğaziçi Üniversitesi Rektörü'nün otomobiline yarı çıplak çıkıp üzerinde tepinen mahlukatın Türk gençliğine mensup olması imkansızdır. Bunlar ne öğrenci ne de gençtir. Bunlar Türkiye düşmanlarının üniversitelere sızdırmaya çalıştıkları nöbetçi ve niyeti karanlık taşeronlardır. Yurt diyerek banklarda yatmak neyin nesidir? Bu reziller terör örgütü bağlantılıdır. Bunlar genç veya öğrenci değil ajan provokatördür."

ABD'YE ÜLKÜ OCAKLARI TEPKİSİ

ABD'nin, Ülkü Ocakları'nı terör ile ilişkilendirmesine de tepki gösteren Bahçeli, "ABD eğer bir terör örgütü arıyorsa, dönüp Suriye'deki yanaşmalarına baksın. ABD, kendi ülkesinde vatan hainlerini yok ediyor. Başka ülkelerdeki vatan hainlerini ise kahraman ilan ediyor. ABD'ye göre PKK, YPG, FETÖ ve DEAŞ kahramandır. Ülkü Ocakları'nın ise kahraman ilan edilmemesi bizlere mutluluk vermektedir. Ülkü Ocakları Türk Milleti'nin kahramanıdır" diye konuştu.