MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP’li Kaftancıoğlu’nun sözleri üzerine AKP tarafından başlatılan tartışmaya değinerek, “milli iradeyi yok sayan işbirlikçi çevreler, 'bir şekilde' sözüyle ateşle oynamaktadır” dedi

Bahçeli’den AKP’ye ‘iktidar değişikliği’ tartışması desteği: Ateşle oynuyorlar

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve CHP grup Başkanvekili Özgür Özel’in sözleri ardından başlayan tartışmalar hakkında açıklama yaptı. Bahçeli, “Milli iradeyi yok sayan işbirlikçi çevreler, 'bir şekilde' sözüyle ateşle oynamaktadır” dedi.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in "Saray rejiminin sonu geliyor" ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun “Bir erken seçimle veya başka bir şekilde… İktidar değişikliği değil bir sistem değişikliğine gidişatı görüyorum ve böyle olacaktır” sözleri ardından AKP tarafından mağduriyet yaratılarak başlatılan tartışmaya Bahçeli de değindi.

'ÇÜRÜKLER'

MHP lideri Bahçeli, 3 Mayıs Milliyetçiler günü dolayısıyla bir açıklama yayınladı. Bahçeli'nin mesajı şu şekilde:

“Bugünlerde demokrasi dışı arayışlarını gizlemeyen, sandıkta bulamadıklarını sokaklardan devşirmeye çalışan sefil siyasetçilerin, sefih destekçilerinin ağızlarından düşürmedikleri demokrasi elbette sahte ve sanaldır. Bunların söz ve açıklamaları yalnızca demagojiden ibarettir. Müstebit kafalar, millete tepeden bakan anti demokratik emeller, milli iradeyi yok sayan işbirlikçi çevreler, “bir şekilde” sözüyle ateşle oynamaktadır. Bu şuursuzların dünü karışık, bugünü zifiri karanlıktır. Türk milleti bu zalim ve demokrasi muhaliflerine asla müsaade etmeyecek, zamanında yapılacak seçimlerde bu çürükleri sandığın dibine gönderecektir.”