Habertürk Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir'in Twitter hesabından gazeteci ve televizyon sunucusu Ebru Baki’yi hedef alan MHP Genel Başkan Yardımcısı Ulvi Yönter'e cevap vermesi üzerine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Habertürk TV izlemiyorum' paylaşımı yaptı.

Bahçeli'den 'Habertürk TV izlemiyorum' paylaşımı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Habertürk TV izlemiyorum' paylaşımında bulundu.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Ulvi Yönter ile Habertürk TV programcıları arasında yaşanan tartışmada yeni bir gelişme yaşandı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kişisel Twitter hesabında "Habertürk TV izlemiyorum" paylaşımında bulundu.

NE OLMUŞTU?

Twitter hesabından gazeteci ve televizyon sunucusu Ebru Baki’yi hedef alarak, “Konuklarını MHP düşmanları arasından seçmesi tam bir kokuşmuşluktur” diyen MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter'e Habertürk ekranlarından yanıt geldi.

Habertürk Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir, bu sabah Ebru Baki’nin sunduğu Para Gündem programında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Son zamanlarda bir alışkanlık başladı böyle gazetecilere, hoşuna gitmeyen bir şey olduğunda ayar veren, hedef gösteren açıklamalar. Bu ifadeleri, aynen ölçüsüyle ne bir eksik ne bir fazla, Ulvi Bey'e iade ediyorum. Gazetecileri hedef gösteren böyle açıklamaları kabul etmiyorum.”