MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Antalya kampında açıklamalarda bulundu. Seçimlerin tekrarlanmasını isteyen Bahçeli, “Bize göre İstanbul’daki seçimin yenilenmesi mahşeri vicdanı rahatlatacaktır” dedi. Bahçeli, partisinin oy oranı ile ilgili olarak farklı bir matematik hesabı yaptı. “31 Mart seçimlerinden sonra kötü niyetli hedef sahipleri gün yüzüne çıkmışlardır” açıklamasında bulunan Bahçeli, “Bilhassa partimizin il genel meclisi seçiminde […]

Bahçeli’den İmamoğlu’na: Mazbatalı şahıs

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Antalya kampında açıklamalarda bulundu. Seçimlerin tekrarlanmasını isteyen Bahçeli, “Bize göre İstanbul’daki seçimin yenilenmesi mahşeri vicdanı rahatlatacaktır” dedi.

Bahçeli, partisinin oy oranı ile ilgili olarak farklı bir matematik hesabı yaptı.

“31 Mart seçimlerinden sonra kötü niyetli hedef sahipleri gün yüzüne çıkmışlardır” açıklamasında bulunan Bahçeli, “Bilhassa partimizin il genel meclisi seçiminde aldığı yüzde 18,81 oy oranını diline dolayan fırsatçılar fitne nöbetine girmişlerdir.” dedi.

Bahçeli açıklamasında oy oranı ile ilginç matematik hesabında bulunarak “Oy oranımız yüzde 18,81’dir. 18,81 – 1881’dir o da Atatürk’ün doğumudur.” dedi.

Bahçeli’nin konuşmasından satır başları şöyle:

“Münakaşadan ziyade müzakerenin güçlenmesi, mutabakata bağlanmış diyalogların genişlemesi yerel yönetimlerle birlikte oluşmaktadır. İnsanımızla doğrudan iletişimin tek yüzü yerel yönetimlerdir. 

“İnsanımızın ümitlerine dokunacağız, herkese samimiyet ve şefkat göstereceğiz. Gücümüzü koltuktan değil karakterlerimizin asıl vasfından alacağız. Mert olacağız, namerde eyvallah etmeyeceğiz. Hukukun çizgisinden , helalin yolundan asla savrulmayacağız. Meselelere stratejik bakacağız, biz bir söylüyorsak bin düşüneceğiz. Ayetlerimize sadık kalacağız. Zamanın dar kalıplarına sığmayacağız, mesai saatlerine sıkışıp kalmayacağız. Gelişmeler karşısında ‘bana ne’ değil ‘bize ne düşer’ diyeceğiz. Varsın birileri dedikodu yapsın biz işimize bakacağız.

31 Mart seçimlerinde Türk milleti MHP’ye çok değerli bir destek vermiştir. Bu desteği heba ve heder edemeyiz. Milletin güvenini sarsamayız. Hayal kırıklığına uğratamayız. MHP tuzakları boza boza bugünlere gelmiştir. MHP engelleri aşa aşa, manşetleri yene yene, adeta düştüğü yerden dev gibi doğrularak müstesna bir başarıya imza atmıştır. Bu başarının altında hepinizin payı vardır.

“Belediye haksız haksız kazanç kapısı değildir. Belediye dar kadroculuk, beleşcilik, beş yıllık saltanat değildir. Allah korkusu olmayan belediye yönetimlerinin sonu karanlıktır. İkbal düşkünü değil siyasi iffet düşkünü olmak lazımdır. 

Kıskanan varsa buyursun kıskansın, çekemeyen varsa buyursun çatlasın, 31 Mart’ta sağ duyunun birlikteliği açık ara öne geçmiştir.

Yarım asırdır MHP siyasetin zorlu etaplarını bilmiştir, ne kadar sınansak da her seferinde yolumuza devam etmeyi başardık.

Oy oranımız yüzde 18.81’dir; 18.81 de 1881’dir o da Atatürk’ün doğumudur.

Ekrem İmamoğlu terörist Demirtaş’a methiyeler düzmekte, Ermenisinden Yahudisine ne var ne yok selam göndermektedir.

Mazbatalı şahıs, 17 gün boyunca toplumu kutuplaştıran Sayın İmamoğlu ve partisi büyük bir yanlışın faili olmuşlardır. Mazbata almakla süreç sonuçlanmamıştır. İstanbul’daki seçimlere şaibe karışmıştır, iddialar yenilir yutulur türde değildir. Şimdi söz sırası Yüksek Seçim Kurulunundur. Son söz söylenmemiştir. Ancak sandık hilelerine tahammül göstermemiz mümkün değildir. Her şey bitmiş değildir.