MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Alparslan Türkeş anmasındaki kavgaya ilişkin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı suçladı, "Mansur Bey dikkat etsin. Artık kendisinin arkasında bir ülkücü nefes vardır. Her gün de takip edeceğim" tehdidinde bulundu.

Bahçeli'den Mansur Yavaş'a tehdit: Dikkat etsin, arkasında bir ülkücü nefes var!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, hafta sonu yapılan Alparslan Türkeş anmasınaki kavgaya ilişkin açıklamalarda bulundu. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı suçlayan Bahçeli, "Mansur Bey'in elinin altında geliştiği kanaati hakim. Bundan sonra Mansur Bey dikkat etsin. Artık kendisinin arkasında bir ülkücü nefes vardır" tehdidinde bulundu.

Alparslan Türkeş Vakfı'nın, MHP'nin kurucusu Alparslan Türkeş’in doğum günü anısına düzenlediği etkinlikte kavga çıkmıştı.

Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nın ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Anmadaki kavgaya ilişkin konuşan Bahçeli, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı tehdit etti.

Kavgaya ilişkin, "Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Bey'in elinin altında geliştiği kanaati hakim" iddiasında bulunan Bahçeli, "Bundan sonra Mansur Bey dikkat etsin. Artık kendisinin arkasında bir ülkücü nefes vardır. Her gün de takip edeceğim" tehdidinde bulundu.