MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Nevşehir’in Hacıbektaş ilçesinde üstüne kayıtlı olan 5788,91 metrekarelik (yaklaşık 6 dönüm) arsayı bedelsiz olarak Horasan Erenleri Federasyonu’na hibe ettiğini söyledi.

Bahçeli, Hacıbektaş'taki arsasını Horasan Erenleri Federasyonu'na hibe etti
Fotoğraf: AA

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Twitter'dan yaptığı açıklama ile, Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesinde kendi adına bulunan arsayı Horasan Erenleri Federasyonu'na bağışladığını açıkladı.

Bahçeli konuyla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

"ALEVİ DE BİZİZ, SÜNNİ DE BİZİZ, CAFERİ DE BİZİZ"

Anadolu’nun Türklükle ve İslamla müşerref olmasını sağlayan hikmet ve hidayet ehli Allah dostlarını, Ehli Beyt’in aziz büyüklerini, ezcümle muhterem ceddimizi hürmetle, rahmetle, minnetle anıyorum. Allah hepsinden razı olsun diyorum. Alevi de biziz, Sünni de biziz, Caferi de biziz. Hepsinden önemlisi ve önceliklisi biz Müslüman Türk milletiyiz.

Horasan Erenleri Federasyonu’na hediye ettiğim arsanın takdire şayan nice hizmetlere ve manevi ilerlemeye vesile olmasını Allah’tan niyaz ediyorum. Hayırlı olsun. Unutulmasın ki, biz ezelden ebede uzanan ve asla kırılamayacak kardeşlik bağlarına sahibiz. Hiç kimseyle ayrımız, gayrımız yoktur. Mevzi farklılıkların muhteşem ve tarihi kaynaşmamıza herhangi bir engel çıkaramayacağına yürekten inanıyorum.