MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "kahraman" ilan ettiği ve suç örgütü lideri Yakup Kürşad Yılmaz'dan BİM CEO'su Galip Aykaç'a tehdit: "Güvendiğiniz güçlerle birlikte tuttuğunuz köşe başları mezarınız olur."

Bahçeli'nin 'kahraman' ilan ettiği Kürşad Yılmaz'dan BİM CEO'suna tehdit: Mezarınız olur

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin zincir marketlerle ilgili sözlerine yanıt veren BİM CEO’su Galip Aykaç, suç örgütü liderliğinden yargılandıktan sonra ‘güvenlik’ gerekçesi ile serbest bırakılan Yakup Kürşad Yılmaz tarafından tehdit edildi.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Yılmaz, Aykaç’ı tehdit ederek, “Kime kimlere hangi güce güveniyorsanız bütün güvendiğiniz güçlerle birlikte hepinize diyorum tuttuğunuz köşe başları mezarınız olur” ifadelerine yer verdi.

Yılmaz, paylaşımında şunlara yer verdi:

“Türkiye Yüzyılı vizyon belgesi, bağımsız dış politika hamleleri, yerli ve milli politikalarla KIZILELMA yürüyüşünün içeride ve dışarıda belli çevrelerde oluşturduğu rahatsızlığın farkındayız.Türkün bu şanlı yürüyüşünü mümkünse kesmek, değilse geciktirme adına durumdan vazife çıkaranlar da olacaktır.

Görünen o ki BİM İcra Kurulu Üyesi Galip Aykaç bu göreve talip olmuştur. BİM İcra Kurulu Üyesi Galip Aykaç denen şahıs Liderimizin açıklamalarını üstüne alıp çıkmış haddini aşan bir üslup, tavır ve tarzda açıklamalar yapmıştır.

Seni ve senin gibi sıyırtmaları uyarıyorum. Vatandaşı zor durumda bırakacaksınız Liderler uyarınca da çıkıp kabadayılık yaparcasına açıklama yapacaksınız öylemi; kime kimlere hangi güce güveniyorsanız bütün güvendiğiniz güçlerle birlikte hepinize diyorum tuttuğunuz köşe başları mezarınız olur. Bu memleketi bu sokakları siz siz olun sakın sahipsiz sanmayın. Bilinmelidir ki bu mücadele hiç bitmeyecek, ancak güçlü Türkiye’nin yükselişine kimse set vuramayacaktır.”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "kahraman" ilan ettiği ve suç örgütü liderliğinden Kocaeli F Tipi Cezaevi’nde tutuklu bulunan Kürşat Yılmaz, Alaattin Çakıcı ile birlikte 2021 yılında 'güvenlik' gerekçesiyle gece yarısı tahliye edilmişti.

Bahçeli, her iki ismi de andığı bir konuşmasında, "Ülkü ve ülke sevdalısı olan, davalarının gözü kara yiğitleri olarak bilinen mesela Alaattin Çakıcı, mesela Kürşat Yılmaz, 100 bin ülkücünün imzasıyla aday gösterilseydi, bu kahramanlarımız için de cezaevinden çıkarılmaları için bir kampanya yapılacak mıydı?" ifadelerini kullanmıştı.