MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ‘kahraman’ ilan ettiği ve 2021 yılında ‘güvenlik’ gerekçesiyle cezaevinden tahliye edilen suç örgütü lideri Kürşad Yılmaz evlendi. Yılmaz’ın nikah şahitliğini eski devlet bakanlarından Cavit Çağlar yaptı.

Bahçeli'nin 'kahraman' ilan ettiği Kürşad Yılmaz evlendi: Şahitliğini eski bakan yaptı
Fotoğraf: Medyaradar

MHP'ye yakınlığı ile bilinen ve 17 yıldır tutukluğu olduğu cezaevinden 2 yıl önce tahliye olan suç örgütü lideri Kürşad Yılmaz, Belma Ünal ile evlendi.

Medyaradar’ın haberine göre, İstanbul’da düzenlenen nikah törenine Yılmaz’ın ailesi ve yakın dostları katıldı.

Yılmaz ve Ünal çiftinin nikahını, MHP’li Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz kıydı. Çiftin nikah şahitliğini ise eski devlet bakanı Cavit Çağlar yaptı.

‘Hürriyeti tehdit’ ve ‘yağma’ suçlarından 17 yıldır cezaevinde bulunan suç örgütü lideri Kürşad Yılmaz, 2021 yılında tutuklu bulunduğu Kocaeli F Tipi Cezaevi’nde ‘güvenlik’ gerekçesi ile tahliye edilmişti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "kahraman" ilan ettiği Yılmaz ve Alaattin Çakıcı ile ilgili "Ülkü ve ülke sevdalısı olan, davalarının gözü kara yiğitleri olarak bilinen mesela Alaattin Çakıcı, mesela Kürşad Yılmaz, 100 bin ülkücünün imzasıyla aday gösterilseydi, bu kahramanlarımız için de cezaevinden çıkarılmaları için bir kampanya yapılacak mıydı?" ifadelerini kullanmıştı.