Gaziantep’e yaşanan trafik kazasında yaşamını yitirenler arasında bulunan Ahmet Fettahlıoğlu’nun MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin kuzeni olduğu öğrenildi.

Bahçeli'nin kuzeni trafik kazasında hayatını kaybetti
Fotoğraf: DHA

Gaziantep’te dün gece saatlerinde yaşanan trafik kazasında otomobildeki Ahmet Fettahlıoğlu ve Fadime Sevimli yaşamını yitirdi. Fettahlıoğlu’nun, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli olduğu öğrenildi.

Kaza, dün gece saatlerinde Gaziantep- Şanlıurfa otoyolunun 15'inci kilometresinde meydana geldi. Devlet Bahçeli'nin kuzeni ve eski MHP Hasanbeyli İlçe Başkanı Ahmet Fettahlıoğlu'nun da bulunduğu, sürücüsü öğrenilemeyen otomobil, aynı yöne giden Orhan Sarı'nın kullandığı TIR'a arkadan çarptı.

Kazada, otomobildeki Ahmet Fettahlıoğlu ile Fadime Sevimli yaşamını yitirdi, 5 kişi de yaralandı. Yaralılar, kaza yerine sevk edilen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Yaralıların tedavileri sürerken, Fettahlıoğlu ile Sevimli'nin cenazeleri, Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsilerinin ardından yakınları tarafından teslim alınarak toprağa verilmek üzere Osmaniye'ye götürüldü.

TIR şoförünün gözaltına alındığı kazaya ilişkin soruşturma sürüyor.

(DHA)