Bahçeli'nin sağlık durumu hakkında MHP'den açıklama

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin hastaneye kaldırıldığı ani bir kalp sıkışması yaşadığı ve beyin kanaması geçirdiği iddia ve haberlerine MHP'den açıklama geldi.

MHP Genel Başkanı Semih Yalçın Başkent Üniversitesi Hastanesi önünde yaptığı açıklamada, Bahçeli'nin durumunun iyi, şuurunun açık olduğunu söyledi. Üst solunum yolu enfeksiyonuna bağlı olarak ateş yükselmesi sonucu hastaneye getirilen Bahçeli taburcu oldu. Bahçeli, geçmiş olsun dileklerine karşılık, "Sağ olun, teşekkür ederim" dedi.

Bazı basın yayın organlarında ve sosyal medyada 71 yaşındaki Bahçeli'nin aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığı iddia edilmişti.

Öğlen saatlerinde Başkent Üniversitesi Hastanesi'ne giden MHP liderine rutin kontroller yapıldı.

MHP'den aktarılan bilgiye göre Bahçeli'nin sağlık durumunun da iyi olduğu öğrenildi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın hastane önünde yaptığı açıklamada, "Beyin kanaması veya kalp hastalığı ile ilgili hiçbir problemi yoktur; şu anda şuuru açık. Konuşabilen bir durumdadır. Sayın Genel Başkanımızın genel durumu iyi durumdadır.Hastaneye intikalinden itibaren kendisinde. Tetkiklerin çoğu yapıldı, herhangi bir problem yok." dedi.

Özel kalem müdüründen açıklama

MHP Genel Başkan Özel Kalem Müdürü Murat Çeliker, Bahçeli'nin son durumu hakkında açıklama yaptı. Çeliker, Bahçeli'nin Bahçeli üst solunum yolu enfeksiyonuna bağlı ateş yükselmesi sonucu hastaneye kaldırıldığını söyledi.

Çeliker'in açıklaması şu şekilde:

"MHP Lideri Sn Genel Başkanımız Devlet Bahçeli üst solunum yolu enfeksiyonuna bağlı olarak ateş yükselmesi sonucu hastaneye getirilerek kontrol altına alınmıştır. Sağlık durumu gayet iyi olup, milletimize ve camiamıza selam ve sevgilerini iletiyor..."

Bahçeli, rahatsızlanmasının üzerine Başkent Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

MHP teşkilatları ve milletvekillerinin hastaneye gelmeye başladığı ifade edilirken, diğer yandan hastanenin tüm giriş ve çıkışlarının vatandaşlara kapatıldığı, sadece bürokrat ve milletvekillerine müsaade edildiği öğrenildi.