Bahçelievler'de yeni doğan bebeğini 4. kattan atarak ölümüne neden olduğu iddiasıyla gözaltına alınan yabancı uyruklu kadın tutuklandı.

Bahçelievler'de bebeğini 4. kattan atan anne tutuklandı
Fotoğraf: DHA

Bahçelievler'de temizlikçi olarak çalıştığı evde doğum yaptıktan sonra çocuğunu 4'üncü kattan aşağıya atan yabancı uyruklu kadın "kasten öldürme" suçundan tutuklandı.

Merkez Mahallesi Talatpaşa Caddesi'nde dün bir binanın bahçesinde yer alan poşette bebek olduğu ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede bebeğin hayatını kaybettiğini belirledi. Yapılan araştırma sonucu, binada temizlik görevlisi olarak çalışan yabancı uyruklu S.B'nin yeni doğan bebeğini poşete koyup 4. kattaki dairenin camından attığı tespit edildi.

Gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki ifadesinde, 22 yaşında ve Özbekistan uyruklu olduğunu belirterek, hamile olduğunu bilmediğini, birden ağrılarının başladığını ve bebeğin ölü olarak doğduğunu savundu.

Şüpheli S.B, ölü doğan bebeğini korkup poşet içerisinde aşağıya bıraktığını öne sürerek, suçlamaları reddetti.

İşlemlerinin ardından Bakırköy Adalet Sarayı'na getirilen şüpheli, savcılık işlemlerinin ardından hakimliğe sevk edildi.

Nöbetçi Bakırköy Sulh Ceza Hakimliğince şüpheli S.B'nin tutuklanmasına karar verildi.

(AA)