Bakan Albayrak: Çocukların okul hayatı zarar görmesin diye Ankara'da bekar hayatı yaşadım

24 Haziran’daki seçimlerde İstanbul 1. bölgeden aday gösterilen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, 2.5 yıldır hükümette bakan olarak görev yaptığını hatırlattı ve bu süreçte Ankara’da yoğun bir çalışma temposu içerisinde olduğunu ifade etti. Bu süreçte İstanbul’daki çocuklarıyla yeterince ilgilenememekten yakınan Albayrak, seçim sonrası durumun değişeceğini söyledi.

Duvar'ın aktardığına göre, A Haber’de açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın damadı Albayrak, şunları söyledi:

“Çocukların okul hayatı zarar görmesin diye bütün bu süreçte (bakanlık) Ankara’da bekar hayatı süreci yaşadım. Hakikaten Esra bu süreçte İstanbul’da tüm çocukların idaresi, eğitimi, bakımı… Tüm bu süreçlerin daha iyi geçmesi için bizim eksikliğimizi hissettirmemek için fedakarca bir süreç yaşadı. İnşallah umudumuz o. 24 Haziran’dan sonra biraz daha mesai yükü azalırsa bizler daha çok İstanbul’da vakit geçirirsek o yükü biraz daha hafifletip inşallah o noktaya getiririz. Ben hep söylüyorum. Kul ne isterse Allah onu verir.”