Bakan Eroğlu'ndan İzmirlilere: Daha fazla vekil verseydiniz daha fazla müjde alırdınız

Orman ve Su İşleri Bakanı, AKP İzmir Milletvekili Veysel Eroğlu, partisinin düzenlediği bayramlaşmada, AKP'nin İzmir’den 8 milletvekili çıkarttığını belirten Eroğlu, "8 vekil, 8 müjde. Daha çok vekil olsaydı, daha fazla müjde olurdu. İki dini ve iki resmi bayramda 8 vekil olarak müjdelerimizi açıklayacağız" dedi.

İzmir İl Teşkilatı, Ramazan Bayramı nedeniyle, Balçova Kaya Termal Otel’de bayramlaştı. Bayramlaşmaya Orman ve Su İşleri Bakanı AK Parti İzmir Milletvekili Veysel Eroğlu, İzmir milletvekilleri, İl Başkanı Bülent Delican, ilçe belediye başkanları ve partililer katıldı. AK Parti İzmir Milletvekili Nükhet Hotar bayramlaşmada yer almadı. Partililer Bakan ve İzmir milletvekilleriyle tek tek bayramlaştı.

"SEÇİM UZASA DAHA İYİ NETİCE ALINACAKTI"

"Seçim biraz daha uzasa, çok daha iyi netice alınacaktı. Ama yüzde 41’le AK Parti birinci parti. AK Parti’siz bir koalisyon da kurulamaz. Millet öyle takdir etti. Tek başına iktidara getirmedi. İnanın çok pişman olanlar var. ’Biz ne yaptık’ diyenler var. Yatırımların devamı için Allah’ın izniyle gereğini yapacağız. Tabii ki bize bağlı değil. Diğer partilere de bağlı. Olmazsa karar milletin olacak. Seçime gideceğiz. Biz de seçime hazırız. Kapı kapı dolaşacağız. İzmirlilere kendimizi anlatacağız. Türkiye G-20 zirvesine evsahipliği yapacak. Hükümet dimdik ayakta. Kriz yok. Ekonomimiz sağlam. Koalisyon kurulursa yatırımlar devam edecek. Anlaşma olmazsa seçime hazırız. O zaman da tek başına iktidara geliriz."

"DAHA FAZLA VEKİL DAHA FAZLA MÜJDE"

Bakan Eroğlu, Ankara’dan gelirken İzmir’e lokum ve şeker getirecek halleri olmadığını belirterek 8 müjde ile geldiklerini söyledi. 7 Haziran 2015 Genel seçimlerinde AK Parti’nin İzmir’den 8 milletvekili çıkarttığını belirten Eroğlu, şöyle devam etti: "8 vekil, 8 müjde. Daha çok vekil olsa, daha fazla müjde olurdu. Biz bir karar aldık. İki dini bayram ve iki milli bayramda (Zafer Bayramı ve Cumhuriyet Bayramı) 8 vekil bayramlaşmak için İzmir’e geleceğiz ve müjdelerimizi vereceğiz."

İZMİR'DE HANGİ PARTİ KAÇ VEKİL ÇIKARDI

7 Haziran 2015 Milletvekili seçimlerinde CHP 12, AK Parti 8, MHP 4, HDP ise 2 milletvekili çıkarmıştı.

DHA