Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bursa, Kocaeli ve Antep'te belirgin bir artış olduğunu belirterek, "Bu illerimizde daha gayretli, daha titiz bir çalışma gerekiyor" dedi.

Bakan Koca'dan 3 il için koronavirüs uyarısı: Belirgin artış var

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dün Bursa, Antep, Kocaeli, Tekirdağ, Malatya ve Ordu il sağlık müdürleriyle video konferans yöntemiyle yaptığı toplantıya ilişkin paylaşımda bulundu.

Twitter hesabından paylaşım yapadn Koca, toplantıda salgın seyrini, hizmet kapasitesini, filyasyon ekiplerinin performansını ve ek tedbirleri ele aldıklarını belirtti.

"Bursa, Kocaeli ve Gaziantep'te belirgin artış var" diyen Koca, "Bu illerimizde daha gayretli, daha titiz bir çalışma gerekiyor. Desteğinizin önemi artmış durumda. Mücadelemize desteğinizle güç verin" ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE'DE KORONAVİRÜS SALGININDA SON DURUM

Türkiye'de yeni tip koronavirüs (Covid-19) nedeniyle 12 bin 672 kişi yaşamını yitirdi, toplam hasta sayısı 460 bin 916'ya ulaştı.

Virüsten iyileşen toplam hasta sayısı ise 381 bin 569 oldu. Ağır hasta sayısı 4 bin 543 olarak kayıtlara geçti.

Sağlık Bakanlığı'nın verilerine göre dün 7 bin 381 hasta tespit edildi, 161 kişi yaşamını yitirdi. Böylece, salgının başlangıcından bu yana en yüksek günlük hasta ve ölüm sayılarına ulaşıldı.

bakan-koca-dan-3-il-icin-koronavirus-uyarisi-belirgin-artis-var-809035-1.