Bakan Kurum'dan Davutoğlu'na gönderme

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, memleketi Konya'da katıldığı AKP'nin bayramlaşma programında Ahmet Davutoğlu'na göndermede bulundu. Kurum, ''Konya ile liderimiz, genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın arasına kimse girememiştir, giremeyecektir” dedi.

Yeni parti hazırlığı içinde olan eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, birkaç gün önce memleketi Konya'da yaptığı konuşmada, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni parti kurma girişimlerine yönelik 'bedelini öderler' açıklamasına atıfta bulunarak, "Allah boynumuzu, bize 'bedel ödeyecekler' diyenlerin önünde eğdirmesin" ifadesini kullanmıştı.

Konya'da bayramlaşma programında konuşan Murat Kurum, Davutoğlu'na göndermede bulunarak "Konya’mız gönüllerin şehridir. AK Parti gönüllerin partisidir ve 17 yıldır liderimizin arkasında dimdik durmuş bir partidir. Hiçbir zaman Konya ile AK Parti’nin arasına kimse girememiştir. Konya ile liderimiz, genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın arasına kimse girememiştir, giremeyecektir" diye konuştu.