Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 2023 seçimlerine ilişkin, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı 2023'te yeniden, yeni bir 20 yıl için Cumhurbaşkanı yapacağız" açıklamasını yaptı.

Bakan Kurum: Erdoğan'ı yeni bir 20 yıl için Cumhurbaşkanı yapacağız

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı 2023'te yeniden, yeni bir 20 yıl için Cumhurbaşkanı yapacağız" dedi.

Kurum, bir dizi programlara katılmak üzere geldiği Konya'da, Seydişehir ilçesinde Seydi Şifa Termal Tesisi ve Kuğulu Park Çevre Güzelleştirme Projesi'nin açılış törenine katıldı.

Bakan Kurum, burada yaptığı açıklamada seçimlere dair konuştu.

"Konya'mız davaya sadakatin, vefanın beldesidir. Konya, liderine her zaman vefa göstermiştir, göstermeye de devam edecektir" diyen Kurum, "Hamdolsun Seydişehirli kardeşlerimiz de 14 Ağustos 2001'de çıktığımız bu kutlu davamızda her zaman bizlerin yanında oldu" dedi.

"2023'e yaklaştığımız bu dönemde Cumhur İttifakı olarak gayretle çalışmalarımızı sürdüreceğiz" diyerek açıklamalarına devan eden Kurum, "Mahalle mahalle, sokak sokak gezecek, çalmadık hiçbir kapı bırakmayacağız. 20 yılda bu ülkeyi baştan aşağı değiştiren, geleceğe taşıyan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı 2023'te yeniden, yeni bir 20 yıl için Cumhurbaşkanı yapacağız" ifadelerini kullandı.