Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Bakan Vedat Bilgin'in 'sözleşmeli personel düzenlemesi' ile ilgili açıklamasına ilişkin düzeltme yaparak, "Sayın Bakanımız, düzenlemenin pazartesi günü Kabine Toplantısı'nın gündeminde olacağını söyledi" ifadelerini kullandı.

Bakanlık'tan 'sözleşmeli personel düzenlemesi' hakkında düzeltme

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, sözleşmeli personel düzenlemesi ile ilgili düzeltme yaptı. Yapılan açıklamada, "Bakanımız, sözleşmeli personel düzenlemesini Pazartesi günü Cumhurbaşkanımızın açıklayacağını söylemedi" denildi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'nin "Sözleşmeli personele kadro düzenlemesi tamamlandı. Detayları pazartesi günü Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklayacak" dediği aktarıldı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Bilgin'in sözleşmeli personel düzenlemesi ile ilgili söylediği aktarılan açıklamaya ilişkin düzeltme yaptı.

Bakanlık açıklamasında, "Sayın Bakanımız, sözleşmeli personel düzenlemesini Pazartesi günü Cumhurbaşkanımızın açıklayacağını söylemedi, düzenlemenin pazartesi günü Kabine Toplantısı'nın gündeminde olacağını söyledi" ifadeleri kullanıldı.