Balıkesir'de 40 yaşındaki Fatih Akça, evli olduğu Bilge Akça ve 3 yaşındaki oğlu Muhammet Tahir Akça'yı katletti. 11 yaşındaki Elçin Akça da babası Fatih Akça tarafından yaralanırken, 8 yaşındaki Ayaz Akça ise evden kaçarak kurtuldu.

Balıkesir’de Fatih Akça isimli erkek, evli olduğu Bilge Akça’yı ve 3 yaşındaki oğlunu katletti!

Balıkesir’de 40 yaşındaki Fatih Akça, evli olduğu Bilge Akça ve 3 yaşındaki oğlu 3 yaşındaki Muhammet Tahir Akça’yı katletti. 11 yaşındaki Elçin Akça da babası Fatih Akça tarafından yaralanırken, 8 yaşındaki Ayaz Akça ise evden kaçarak kurtuldu.

Cinayetler, saat 15.30 sıralarında Susurluk ilçesi kırsal Günaydın Mahallesi’nde meydana geldi. Uyuşturucu madde etkisinde olduğu iddia edilen Fatih Akça ile Bilge Akça arasında tartışma çıktı. Ardından Fatih Akça, Bilge Akça’ya ve kendisine engel olmaya çalışan kızı Elçin Akça ile oğlu Muhammet Tahir Akça’ya tabanca ile ateş etti. Silah seslerini duyan çocuklarından Ayaz Akça evden kaçarken; Bilge Akça, Elçin Akça ve Muhammet Tahir Akça yaralandı. Fail Fatih Akça da yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Bilge Akça ve Muhammet Tahir Akça’nın hayatını kaybettiği belirlendi. Kolundan yaralanan Elçin Akça’nın ise Susurluk Devlet Hastanesi’nde tedaviye alındığı ve durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Jandarma ekiplerince gözaltına alınan fail Fatih Akça da hastaneye kaldırıldı.

Cinayetlerle ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

DHA-İHA