Bandırma Belediyesi ağaç bağışı için meydan okuyor

Balıkesir Bandırma Belediyesi Meclisi Üyeleri “İnsanın alacağı nefes gezegenin alacağı nefese bağlı" diyerek sosyal medya üzerinden birbirlerine meydan okuyarak, TEMA'ya ağaç bağışlıyor

Bandırma Belediyesi Meclisi Üyeleri sosyal medya üzerinden birbirlerine meydan okuyarak, TEMA'ya ağaç bağışlıyorlar.

Kendi kişisel sosyal medya hesaplarından birbirlerine çağrıda bulunarak zincir oluşturan Bandırma Belediyesi Meclisi CHP Grubu, bu şekilde TEMA'ya şimdiden yüzlerce fidan bağışlamış oldu. Çevreci gönüllüsü olarak bilinen ve Kazdağları Direnişi'ne verdiği destekle gündeme gelen Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun'a henüz meydan okuyan çıkmazken, Başkan Tosun'un bağışlarla beraber zinciri belediye dışına çıkartarak kampanyanın yaygınlaşmasını sağlaması bekleniyor.

Meclis üyeleri videolarında pek çok çevre konusuna vurgu yaparken, "İnsanın alacağı nefes gezegenin alacağı nefese bağlıdır. Bu kampanya ile gezegene bir nefes fazla olsun aldırmak istiyoruz. Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür, bir orman gibi kardeşçesine temennisi taşıyor, herkesi fidan bağışlamaya ve gezegene sahip çıkmaya çağırıyoruz" açıklamasında bulundu.