Barcelona'dan ayrılan Lionel Messi'nin PSG'ye transfer olacağı iddia ediliyor. L'Equipe, Lionel Messi'nin PSG ile yılda net 40 milyon avro kazanacağı üç yıllık bir anlaşma imzalayacağını yazdı.

Barcelona'dan ayrılan Messi için PSG iddiası

Barcelona'dan ayrılan Lionel Messi'nin yeni adresi için en büyük adayın Paris Saint-Germain olduğu belirtiliyor. Fransız basını da Messi'nin transferine dair detayları paylaşmaya başladı. L'Equipe'in haberine göre Lionel Messi, PSG ile yılda net 40 milyon avro kazanacağı üç yıllık bir anlaşma imzalayacak.

Paris Saint-Germain Teknik Direktörü Mauricio Pochettino, sezon öncesi basın toplantısında Messi hakkında konuştu.

Pochettino, Messi ilgisini doğrularken, "Kulüp çalışıyor, tüm olasılıkları analiz ediyoruz. Messi hakkında yaşananları gördük. Şu anda tek hedefimiz Troyes karşısında lige galibiyetle başlamak. Başkanımız takımı iyileştirmek için çalışmalara devam ediyor. Eğer Messi'yi kadromuza katarsak, bu Mbappe'nin takımdan ayrılacağı anlamına gelmez" dedi.

PSG, Neymar'ı kadrosuna kattığında transferi Eyfel Kulesi'ne yansıtarak duyurmuştu. Aradan 4 yıl geçti. El Chiringuito'dan Jose Alvarez, PSG'nin bilinmeyen bir sebeple Eyfel Kulesi'ni 10 Ağustos Salı günü için rezerve ettiğini iddia etti.

L'Equipe'in haberine göre Lionel Messi, PSG ile yılda net 40 milyon € kazanacağı üç yıllık bir anlaşma imzalayacak.

RMC'nin haberine göre ise Lionel Messi, gelecek sezon PSG forması giymek istediğini bildirdi. Henüz resmi bir anlaşma olmasa da taraflar birbirine çok yakın.

Le Parisien ise PSG'nin, hem sportif hem de ailevi sebepler nedeniyle Lionel Messi'nin 1 numaralı önceliği konumunda olduğunu yazdı.

Fransız gazeteci Mohamed Bouhafsi'ye göre PSG transferi hafta sonu bitirmeyi hedefliyor. Messi'nin babası ilerleyen saatlerde kulüple görüşecek.

Telefoot'un haberine göre Lionel Messi, Paris Saint-Germain'de 19 numaralı formayı giyecek. Arjantinli yıldız Neymar'ın giydiği 10 numarayı istemiyor. Messi, Barcelona'daki ilk yıllarında bir süre 19 numaralı formayı giymişti.

Kaynak: NTV Spor