Barlas Tan Özemek'in "Yalancılar Kahvesinde" albümü 28 Eylül de yayımlanıyor

Yakın zamanda fiziki baskısı da gerçekleşecek olan ve içinde 8 şarkı bulunan “Yalancılar Kahvesinde” albümü 8 aylık yoğun bir çalışmanın ürünü. Sait Fait Abasıyanık’ın “O ve Ben” ve Enver Gökçe’nin Kirtim Kirt şiirleri dışında tüm sözleri, müzikleri ve düzenlemeleri Barlas Tan’a ait olan albüm, duayen bir müzisyen ekip ile icra edildi.

Albümde yer alan isimler arasında; Çağrı Sertel, Cem Aksel, Turgut Alpbekoğlu, Berke Can Özcan gibi isimler yer alıyor. Kayıtlar ise Hayyam Stüdyoları’nda gerçekleşti. Bu güne kadar şarkılarını hep tek gitar çalıp söylemiş olan sanatçı bu albüm ile dinleyicileri ters köşeye yatırıyor. Akustik öğeler ile elektronik dünyanın organik bir bileşimi niteliğindeki albüm, tipik “şarkıcı-şarkıyazarı” normlarının sınırlarını zorluyor hatta dışına taşıyor. Dinamik, romantik ve cüretkar bir yapım olan “Yalancılar Kahvesinde” Türkçe sözlü şarkılar dünyasına güncel bir yaklaşım barındırıyor.

İstanbul’lu prodüktör, şarkıcı, şarkı yazarı Barlas Tan Özemek müzikle ve müzisyen ortamları ile çocuk yaşta tanışmış ve değerli ustaların elinde pişmiş bir sanatçıdır. Sahnede ve stüdyoda; Korhan Futacı, Yasemin Mori, Gaye Su Akyol, Bülent Ortaçgil, Sezen Aksu, Göksel … gibi isimlerle çalıştı. 2017 yılında solo kariyerini başlatıp yurtiçi ve yurtdışında konserler verdi.

2017’nin Haziran ayında ilk teklisi “Ayna Kırıldı”yı yayınladı. 2017 Eylül ayında ikinci teklisi, bir Bülent Ortaçgil şarkısı olan “Kediler”i, Bülent Ortaçgil ile düet şeklinde yayınladı. Şimdi ise “Yalancılar Kahvesinde” adlı ilk albümünü müzik severlerle buluşturuyor.