Bartın’da Aslan Çelikok isimli erkek, ayrı yaşadığı eşi Vasfiye Çelikok'u, 5 yaşındaki çocuğunun önünde bıçaklayarak öldürdü. Failin Vasfiye Çelikok'u sürekli tehdit ettiği ve öldürmeye çalıştığı öğrenildi.

Bartın'da kadın cinayeti: Ayrı yaşadığı eşini katletti
Fotoğraf: DHA

Bartın’da yaşındaki Aslan Çelikok, ayrı yaşadığı ve sürekli tehdit ettiği eşi Vasfiye Çelikok’u bıçaklayarak öldürdü.

Olay, Tuna Mahallesi’nde saat 02.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre Aslan Çelikok, gece saatlerinde 5 yaşındaki çocuğu ile yaşayan Vasfiye Çelikok’un yanına gitti. Vasfiye ve Aslan Çelikok arasında tartışma başladı.

Aslan Çelikok, yanında getirdiği kesici aletle Vasfiye Çelikok’u 5 yaşındaki çocuğunun önünde öldürdü. Komşularının ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekibi gönderildi.

Olay yerine gelen sağlık ekibi, Vasfiye Çelikok’un hayatını kaybettiğini tespit etti. Olayın ardından kaçan Aslan Çelikok, Çaydüzü Mahallesi’ndeki ağabeyinin evinde saklanırken polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Çocuk ise koruma altına alındı.

“SÜREKLİ TEHDİT EDİYORDU”

Aslan Çelikok’un eşi Vasfiye Çelikok’u sürekli tehdit ettiğini söyleyen üst komşuları Hatice Kontürk, “Gece saatlerinde ben bağırma seslerini duydum, polisi aradım. Vasfiye eşiyle ayrı yaşıyordu, çalışmıyordu. Adam sürekli buralara gelip eşini rahatsız ediyordu. Onu bir hafta önce öldürecekti, o zaman biz kurtardık. Aralarında sürekli tartışma oluyordu. Sürekli polisler geliyordu. Adam çalışmıyordu, eşi de bundan rahatsızdı, ama adam sürekli eve gelip, ‘Ben artık çalışacağım size sarılacağım’ diyordu. Hatta beni araya koydu ama Vasfiye ile konuştuk, ‘Ben onu asla eve almam benim hayatım tehlikede’ dedi” diye konuştu.

(DHA)