CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın cuma günü Taksim'de yurttaşlara simit dağıtmasının ardından özel yat ile boğaz turu yaptığını iddia etti. Başarır, "İnsanları çay ve simit hesabına mahkum edenler, lüks içinde Lale Devri'nde yaşamaya devam ediyor!" ifadelerini kullandı.

Başarır: Erdoğan simit dağıtıp 'yüzen saray' ile özel bir tur yapmış

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçtiğimiz cuma günü Taksim'de yurttaşlara simit dağıttıktan sonra boğazda özel bir yat ile tur yaptığını iddia etti.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Başarır, "İnsanları çay ve simit hesabına mahkum edenler, lüks içinde Lale Devri'nde yaşamaya devam ediyor!" dedi.

Erdoğan’ın simit dağıttığı görüntüleri hatırlatan Başarır, “Erdoğan, Taksim’de vatandaşlara simit dağıttıktan sonra, onlarca sahil güvenlik teknesi ve helikopter eşliğinde boğazda ‘yüzen saray’ ile özel bir tur yapmış. İnsanları çay ve simit hesabına mahkum edenler, lüks içinde Lale Devri'nde yaşamaya devam ediyor!” ifadelerini kullandı.