Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan Marmaris’teki darp olayı ile ilgili yapılan açıklamada, konunun güncel olmadığı belirtildi. Başsavcılık, görüntülerde şiddet uyguladığı görülen E.C. hakkındaki soruşturmanın ‘titizlikle yürütüldüğünü’ ifade etti.

Başsavcılık’tan tepki çeken görüntülerle ilgili açıklama: Olay güncel değil

Muğla’nın Marmaris ilçesinde B.Ö.’nün bir erkek tarafından darp edildiği anları içeren ve kamuoyunda tepkilere yol açan görüntülerle ilgili Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan açıklamada bulunuldu.

Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan yapılan açıklamada, olayın güncel olmadığı ve soruşturmanın ‘titizlikle yürütüldüğü’ ifade edilerek şunları kaydedildi:

“ Marmaris ilçesinde ikamet eden Mağdur B.Ö isimli bayanın, şüpheli E.C isimli erkek şahıs tarafından darp edildiğine ilişkin görüntülerin sosyal medyada paylaşıldığı, Ancak söz konusu görüntülerin güncel olmadığı, magdur B.Ö isimli bayanın erkek arkadaşı olan E.C tarafından daha önceden darp edildiği, bu görüntüler ile ilgili darp olayı nedeniyle Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığımızca daha önceden şüpheli E.C hakkında soruşturma yapıldığı, soruşturmanın titizlikle yürütüldüğü hususu, kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.