Don Kişot kapağıyla 1 Eylül itibarıyla raflardaki yerini alacak olan Bavul; ayraç, bardak altlığı ve poster hediyeleriyle okurlarıyla buluşmayı bekliyor.

Bavul Dergi, Don Kişot kapağı ve hediyeleriyle 1 Eylül'de raflarda

Aylık kültür ve edebiyat dergisi Bavul, 72’inci sayısında edebiyat tarihinin ilk romanının kahramanı Don Kişot sayısı ile okurlarıyla buluşuyor. Nazım Hikmet’in “Yolu yok, Don Kişot’um benim, yolu yok/Yeldeğirmenleriyle dövüşülecek” dizelerini kapağa taşıyan derginin Cervantes ve Don Kişot’a dair hazırlanan dosyasında çevirmen, yazar Sevin Okyay ve edebiyat eleştirmeni Ömer Türkeş’in yazıları, Fahrettin Engin Erdoğan’ın ise bir çizimi bulunuyor.

Derginin yazar kadrosunda bulunan, edebiyatımızın önemli isimleri Ataol Behramoğlu, Haydar Ergülen ve Şükrü Erbaş Eylül sayısında da yazılarına devam ediyorlar.

Eylül sayısında orman yangınlarını, olimpiyatları ve tiyatrocu Turgay Yıldız’ın ölümünü unutmayan dergiye Aytaç Gökdağ, Nihan Cabbaroğlu ve Levent Üzümcü konuk yazar olarak katkı sundular.

Derginin soru-cevap köşelerinde ise Karsu ve Beyti Engin’in cevapları yer alıyor.

Derginin 72. sayısında Nejat İşler, Gökhan Horzum, Kaan Sezyum,Emre Kongar,Zehra Çelenk, Menderes Samancılar, Murat Ertel ve Ayşen Şahin gibi isimlerin de imzası var. Derginin kapak çiziminde ise Ethem Onur Bilgiç’in imzası bulunuyor.

Don Kişot kapağı ile 1 Eylül itibarıyla raflardaki yerini alacak olan Bavul; ayraç, bardak altlığı ve poster hediyeleriyle okurlarıyla buluşmayı bekliyor.

Hayat bir yolculuktur, yanınızda bulunsun.

bavul-dergi-don-kisot-kapagi-ve-hediyeleriyle-raflardaki-yerini-aldi-916509-1.