Aylık Kültür-Sanat ve Edebiyat Dergisi Bavul, 80. sayısında, Türkiye müzik tarihinin özel gruplarından mor ve ötesi’ni kapağına taşıdı.

Bavul Dergi'nin Mayıs sayısı, mor ve ötesi kapağı ve özel dosyasıyla raflarda!

Bavul Dergi, mor ve ötesi'ni kapağına taşıdığı 80'inci sayısıyla raflarda.

Müzik hayatında 27. yılını geride bırakan, 2000’li yıllar boyunca farklı kuşaklar tarafından sevilerek dinlenen grubun geçmişten bugüne geçirmiş olduğu yolculuğa dair hazırlanan dosyada birbirinden değerli isimler ve yazılar yer alıyor.

Ayşen Şahin, Deniz Tekin, Melisa Sözen, Özge Mumcu, Ümit Alan ve Deniz Özbey yazılarıyla dosyaya katkı sunarken, Burçin Acer’in mor ve ötesi ile gerçekleştirdiği söyleşi, grubun Sirenler’e uzanan yolculuğunu ve merak edilenleri ortaya seriyor.

Derginin Mayıs sayısında Haydar Ergülen “Karışık Kaset” isimli yazı dizisine devam ederken Evrim Kuran’ın “İktidar Her Yerdedir” isimli yazısı yer alıyor. Derginin bu ayki soru cevap köşesinde ise müzisyen Seda Türkmen’in cevapları yer alıyor.

Bavul’un 80. sayısında Evrim Kuran, Şükrü Erbaş, Gökhan Horzum, Kaan Sezyum, Emre Kongar, Ataol Behramoğlu, Murat Ertel ve Zehra Çelenk’in de imzaları var.

Rock müziğinin en önemli gruplarından mor ve ötesi’ni kapağına taşıyan Bavul; kitap ayracı, poster ve bardak altlığı hediyeleriyle okurlarıyla buluşmayı bekliyor.

“Hayat bir yolculuktur. Yanınızda bulunsun.”