Bayraklı Belediyesi, Türkiye’yi yasa boğan deprem sonrası afet bölgesinden uzaklaşarak Bayraklı’ya yerleşen binlerce depremzedeye kucak açtı. Kaydı bulunan depremzedelerin gıdadan kıyafete, battaniye ve ısıtıcıdan hijyen malzemelerine kadar temel ihtiyaçları karşılandı. Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Desteğe ihtiyacı olan depremzede ailelerimiz için üzerimize ne düşüyorsa yapacağız” dedi.

Bayraklı Belediyesi depremzedelere kucak açtı

İzmir’de Bayraklı Belediyesi depremzedelerle dayanışma göstermek için başlattığı faaliyetlere devam ediyor. Türkiye’yi sarsan büyük deprem felaketinden kurtularak İzmir Bayraklı’ya gelen binlerce depremzede, kaydını yaptırmış olan yüzlercesine belediye ekipleri temel ihtiyaçlar konusunda destek verdi.

Bu kapsamda ihtiyaç sahiplerine gıdadan giysiye, hijyen malzemelerinden battaniye ve ısıtıcılara kadar temel ihtiyaç malzemeleri ulaştırıldı. Dayanışma gösteren yurttaşların da desteğini alan ekiplerin, talep ve ihtiyaçları belirleyerek hızla afetzedelere ulaştırmaya devam edeceği ifade edildi.

bayrakli-belediyesi-depremzedelere-kucak-acti-1131500-1.

BARINMADAN GIDAYA YÜZBİNLERCE MALZEME DESTEĞİ

Bayraklı’da depremin ilk gününde başlatılan yardım seferberliği gün geçtikçe büyürken deprem bölgesine iletilen yüzbinlerce ihtiyaç malzemesi afet mağdurlarına umut oldu.

Bayraklı Belediyesi’nde tek merkezde toplanan yardım kolileri ayrıştırılıp paketlenerek hızla deprem bölgesine iletildi. 24 tır ve kamyonlar dolusu eşya depremzedelere ulaştırıldı. Bu kapsamda 500 bine yakın gıda ürünü, 101 bin bebek gıda ve çocuk bakım ürünü, 74 bin giyim eşyası, 57 bin şişe su, 83 bin hijyen malzemesi, 27 bin çeşit ev eşyası, 91 soba, 209 çadır ve 24 seyyar tuvalet gibi ihtiyaç ürünleri tırlarla bölgeye gönderildi.

bayrakli-belediyesi-depremzedelere-kucak-acti-1131499-1.

BAŞKAN SANDAL: NE GEREKİYORSA YAPACAĞIZ

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, ilk günden itibaren depremzedelerimizin yanında olduklarını söyleyerek şunları kaydetti:

“Bu acıyı iyi biliyoruz ve iki yıl önce Bayraklı’da olduğu gibi yine büyük dayanışma örneğiyle bu zor günlerin üstesinden gelmek için çaba sarf ediyoruz. Bu kapsamda büyük afet sonrası ilçemize gelen deprem mağduru yurttaşlarımızın temel ihtiyaçlarını karşılamak ve bu zorlu süreci birlikte atlatmak için üzerimize düşeni yapacağız.”

Bayraklı Belediye Başkanı Serdal Sandal, çadır bölgesine giderek depremzede yurttaşları dinledi.Bayraklı Belediye Başkanı Serdal Sandal, çadır bölgesine giderek depremzede yurttaşları dinledi.