'Beautiful Swamp', Hindistan'da çalacak

Ah! Kosmos’un geçtiğimiz ay yayınlanan albümü “Beautiful Swamp”in yolculuğu şimdi de Hindistan’da devam ediyor. Eleştirmenlerce “büyüleyici” ve “ustalık işi” sözleriyle karşılanan “Beautiful Swamp”, 14-18 Ekim tarihleri arasında Hindistan'ın Yeni Delhi, Mumbai, Bangalore ve Pune şehirlerinde Hindistanlı elektronik müzik tutkunlarıyla buluşuyor.

Elektronik müzik bestecisi, prodüktör ve ses tasarımcısı Başak Günak, nam-ı diğer Ah! Kosmos’un yeni albümü “Beautiful Swamp”in albüm turnesi Hindistan ile devam ediyor. Geçtiğimiz ay Londra ve Berlin’de gerçekleşen konserleriyle büyük ilgi gören Başak Günak, 14-18 Ekim tarihleri arasında Yeni Delhi, Mumbai, Bangalore ve Pune şehirlerinde Hindistanlı elektronik müzik tutkunlarıyla buluşuyor.

Türkiye’de olduğu kadar uluslararası alanda da övgüyle karşılanan ve müzik yazarlarınca “büyüleyici” ve “ustalık işi” ifadeleriyle karşılanan “Beautiful Swamp”, Ekim başında Almanya’nın önemli plak şirketlerinden Compost Records etiketiyle çıktı. Prodüktörlüğünü Başak Günak’ın yaptığı albümün ikinci single’ı olan “June”, dünya prömiyerini İngiltere’de aylık olarak çıkartılan ve 10’dan fazla dilde yayın yapan, elektronik müzik dünyasının en önemli yayınlarının başında gelen DJ Mag’de yapmıştı.