Urfa'da yeni doğan bir bebek naklini yapan Abdurrahman Yandırıcı isimli ambulans şoförünün, seyir halindeki bir motosiklet sürücüsünü sıkıştırdığı iddiasıyla önü kesildi. Darp edilen Yandırıcı'nın burnu kırıldı.

Bebek nakli yapan ambulans şoförü, önü kesilerek darp edildi
Fotoğraf: DHA

Bir sağlık çalışanlarına yönelik şiddet haberi de Urfa'dan geldi.

Urfa'da meydana gelen olayda yeni doğan entübe bir bebek naklini yapan ambulans şoförü Abdurahman Yandırıcı'nın seyir halindeki bir motosiklet sürücüsünü sıkıştırdığı iddiasıyla önü kesildi. Mehmet Akif İnan Hastanesi'ne gitmek için yola çıkan Yandırıcı'ya saldıran motosiklet sürücüsü, Yandırıcı'nın burnunu kırdı.


Paşabağı Mahallesi'nde meydana gelen olayda, yoğun trafik dolayısıyla güçlükle ilerleyen ambulans önünde gitmekte olan plakası öğrenilmeyen motosikletten korna çalarak yol istedi. Ancak motosiklet sürücüsü yol vermeyince ambulans manevra yaparak motosikleti geçti. Bu sırada motosiklet sürücüsü, kendisini trafikte tehlikeye düşürdüğü iddiasıyla ambulansı takip ederek, önünü kesti.

Ambulans şoförü Yandırıcı, araçtan inerek motosiklet sürücüsü İbrahim Kenanoğlu ile tartıştı. Şoförü darp eden Kenanoğlu, çevredekilerin araya girmesiyle engellendi. Sağlık ekibinin yardım çağrısı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulanstaki hasta bebek, burnu kırılan ambulans şoförü tarafından hastaneye ulaştırıldı. Burnunda 3 kırık olduğu öğrenilen Abdurahman Yandırıcı, acil serviste müdahalesi yapılarak, darp raporu aldı.

Hastaneye gelen motosiklet sürücüsü İbrahim Kenanoğlu ise polis ekiplerince gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DHA