İstanbul Bebek sahilinde iki şahsın açık alanda cinsel ilişkiye girdiği görüntülerin ardından tutuklanan Ö.K.’nin hükümlü olduğu ve cezaevinden izinli olarak çıktığı ortaya çıktı. İstanbul 6. Sulh Ceza Hakimliği’ndeki ifadelerine savunma yapan Ö.K. "Ben zaten mahkumum. İzinliyim. Çok pişmanım" dedi.

Bebek sahilinde cinsel ilişkiye giren erkek cezaevinden izinli çıkmış

İstanbul Beşiktaş’ta bulunan Bebek sahilinde çekilen ve sosyal medyada yayılan görüntülerin ardından tutuklanan erkek Ö.K.’nin hükümlü olduğu ve cezaevinden izinli olarak çıktığı öğrenildi.

Halk TV’den Seyhan Avşar’ın haberine göre, İstanbul 6. Sulh Ceza Hakimliği’nde savunma yapan Ö.K. "Olay sırasında tiner kullandığım için kendimde değildim. Mağdur yanıma gelerek benden bira istedi. Akli dengesinin yerinde olmadığını bilmiyordum. Normal şekilde davranıyordu. Ben zaten mahkumum. İzinliyim. Çok pişmanım. Tedavi olmak istiyorum. Serbest bırakılmayı talep ederim" dedi.

Hakkında "cinsel saldırı ve hayasızca hareketler" suçlarından soruşturma yapıldığı bilgisi verilen Ö.K.’nin savcılık ifadesinde ise “Akıl dengesi yerinde değildi” dediği ancak mahkemenin son beyanını bir esas almasını istediği öğrenildi.

11 SUÇ KAYDI VAR

Zanlılar hakkında "hayasızca hareket" suçundan adli soruşturma başlatılmış, Ö.K'nin aralarında "uyuşturucu kullanmak, çocuk istismarı, görevli memura mukavemet" gibi 11 suçtan kaydı olduğu, C.M.T'nin ise "hayasızca hareket, kasten yaralama" suçlarından 8 kaydı bulunduğu bildirilmişti.

Mahkeme Ö.K.’nin tutuklanmasına, C.M.T.’nin ise Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesinde gözlem altına alınmasına karar verdi.