Behzat Ç. ile ilgili yeni iddia: Erdal Beşikçioğlu diziyi bırakıyor

Fenomen dizi Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi dizisinin yayından kaldırıldığı haberlerinin BluTV tarafından yalanlanmasının ardından yeni bir iddia ortaya atıldı.

Medyaradar'ın haberine göre; Önce 'Ercüment Çözer' karakterini canlandıran Nejat İşler, ardından da başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu'nun "Ben artık projede yokum" dediği iddia edildi.

Senaryoyla ilgili sıkıntıların olduğu ve Erdal Beşikçioğlu'nun kendisine danışılmadan alınan kararlardan da rahatsız olduğu kulislerde konuşulan iddialar arasında yer alıyor.

Bir süredir bu gelişmenin gizli tutulduğu ve çözüm arandığı ifade edildi. Erdal Beşikçioğlu'nun diziye devam etmesi için ikna edilmeye mi çalışılacağı ya da onsuz mu yola devam edileceği ise büyük merak konusu oldu.

NE OLMUŞTU?

Geçtiğimiz günlerde BluTV ekranlarında izleyicisiyle buluşan Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi dizisinin yayından kaldırıldığı iddia edilmişti. BluTV CEO’su Aydın Doğan Yalçındağ sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan yaptığı açıklamada iddiaları yalanlayarak "Bu haber yanlış sona erdiği yok. Keşke bize ulaşsanız reis bu tür haberler yapmadan" ifadelerini kullanmıştı.