Behzat Ç.’nin yeni bölümlerinde sürpriz bir isim yer alacak. Daha önce canlandırdığı Savcı Esra karakteriyle diziye ölerek veda eden Canan Ergüder, yeni bölümlerde sürpriz bir rolle geri dönecek. Behzat Ç.’nin BluTV için çekilecek yeni bölümlerinin hazırlığı tüm hızıyla sürüyor. Altı yıl aradan sonra İnter Medya’nın yapımcılığında hayata geçirilecek olan proje için oyuncu kadrosu da belli […]

Behzat Ç.’nin yeni sezonunda ‘Savcı Esra’ sürprizi

Behzat Ç.’nin yeni bölümlerinde sürpriz bir isim yer alacak. Daha önce canlandırdığı Savcı Esra karakteriyle diziye ölerek veda eden Canan Ergüder, yeni bölümlerde sürpriz bir rolle geri dönecek.

Behzat Ç.’nin BluTV için çekilecek yeni bölümlerinin hazırlığı tüm hızıyla sürüyor.

Altı yıl aradan sonra İnter Medya’nın yapımcılığında hayata geçirilecek olan proje için oyuncu kadrosu da belli olmaya başladı.

Oyuncu kadrosunda yer alacak isimler arasında, Savcı Esra karakterine hayat veren Canan Ergüder Ece ile Şevket karakterini canlandıran Ege Aydan da yer alacak. Daha önce canlandırdığı karakterle diziye ölerek veda eden Canan Ergüder, çok sürpriz bir rolle geri döneceği ifade edildi.