Türkiye Süper Ligi’nin yayıncısı Beinsports, bu hafta sonu tekrar başlayacak lig maçlarına spiker göndermeyeceğini, anlatımların stüdyodan yapılacağını öğrenildi

Beinsports, maçlara spiker göndermeyecek

Süper Lig maçlarının başlamasına 4 gün kala Beinsports’tan müsabakaları anlatacak spikerlerin görev şekli konusunda önemli bir karar aldı

Beinsports'un bu hafta sonu oynanacak 9 Süper Lig karşılaşmasına da maç anlatımı için spiker göndermeyeceği öğrenildi.

Medyaradar’ın aktardığı habere göre, yayıncı kuruluşun maç spikerlerini bu haftaki karşılaşmalar için statlarda görevlendirmediği, anlatımların stüdyodan yapılacağı ifade edildi.

ERCAN TANER İSTİFA ETMİŞTİ

Yayıncı kuruluşta Süper Lig maçlarını anlatan efsane isim Ercan Taner, Türkiye Futbol Federasyonu’nun liglerin 12 Haziran’da başlayacağı yönündeki kararın ardından görevinden istifa ettiğini açıklamıştı.

Liglerin yeniden başlama kararının büyük bir risk içerdiğini dile getiren deneyimli spiker, ailesinden 2 kişinin koronavirüs tedavisi gördüğünü belirtmişi.

Taner yaptığı açıklamada, "Şahsen ben 38 yıldır maç anlatıyorum, program sunuyorum, ama bu işte yokum. Ailemden 2 kişi korona tedavisi gördü. Biri yoğun bakımda tedavi gördü. Ne çektiklerini biliyorum. Eşimin kronik rahatsızlığı var. Ne yapacağım yani; stattan stada koşup her riske girip maç mı anlatacağım? Tabii ki hayır” ifadelerini kullanmıştı.

.