Belediye'den, Beckham fotoğraflı seyahat kartına ilişkin açıklama

İzmir’de üniversite okuyan genç İzmir Büyükşehir Belediyesine öğrenci kartı çıkarmak için online başvuruda bulundu

Kendi fotoğrafını göndermesine rağmen kabul edilmeyen genç, bunun üzerine ünlü futbolcu David Beckham'ın fotoğrafını göndererek Beckham fotoğraflı kartıyla yolculuk yapıyor.

ESHOT: Adriana Lima, Angelina Jolie, Johnny Deep, Al Pacino da var

Konuya ilişkin ESHOT'tan bir açıklama geldi. ESHOT Genel Müdürlüğü, öğrenci kartı için yapılan online başvuruda başkasına ait fotoğraf kullanıldığı tespit edilen kartların iptal edildiğini duyurdu.

Üniversite öğrencisi L.E.M'nin sisteme ünlü futbolcu David Beckham'ın fotoğrafıyla başvurarak kart almasıyla gündeme gelen konu hakkında ESHOT Genel Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, "Her gün on binlerce adet başvuru talebinin karşılandığı kart ünitesindeki arkadaşlarımız, bugüne kadar aralarında Brad Pitt, Adriana Lima, Angelina Jolie, Johnny Deep, Al Pacino, Tarkan, Ahmet Kaya, Ronaldo, Muslera, Volkan Demirel ve Mesut Özil gibi ünlü fotoğraflarıyla yapılan 40 adet kart başvurusu tespit etmiş ve iptal yoluna gitmiştir. Yoğun talep arasında sahte fotoğraflı başvurusu gözden kaçan L.E.M'nin kartı ise 20 Aralık 2016 tarihi itibariyle iptal edilmiştir. İlk bakışta gülümseten bir yöntem gibi görünse de, yapılan bu iş yanlış beyandır" dendi.