İstanbul Beşiktaş Belediyesi’ne bağlı BELTAŞ A.Ş.’de 60 gün boyunca direnen ve sonunda kazanan işçiler için önümüzdeki salı günü Abbasağa Parkı’nda şenlik düzenleniyor

BELTAŞ işçileri zaferini kutluyor

İstanbul Beşiktaş Belediyesi’ne bağlı BELTAŞ A.Ş.’de 60 gün boyunca direnen ve sonunda kazanan işçiler için önümüzdeki salı günü Abbasağa Parkı’nda şenlik düzenleniyor.

TOPLU SÖZLEŞME İMZALANDI
Beşiktaş Belediyesi ile Genel-İş arasında toplusözleşme görüşmeleri devam ederken, belediyeye bağlı BELTAŞ A.Ş.’de çalışan 239 işçi işten çıkarılmıştı. Belediye önünde çadır kurarak direnişe geçen işçiler, 40 günün sonunda resmi greve girmişlerdi. İşçilerin 60 gün süren direnişi, toplusözleşmenin imzalanması sonucu zaferle sonuçlanmıştı.

İşçiler, direnerek elde ettikleri bu kazanımı Abbasağa Parkı’nda halk ile birlikte kutlamaya hazırlanıyor. İşçiler için Abbasağa Forumu tarafından düzenlenen şenlikte Şehir Işıkları, Berna Çiçeksever, Pınar Aydınlar ve Anadolu Müzik Grubu sahne alacak. Şenlik, 30 Eylül Salı günü saat 19.00-22.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.