Nazım Hikmet’in hayatını anlatan biyografik müzikal Ben Nazım, 20 Eylül Salı akşamı saat 21.00’de Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda perde açıyor. Müzikalin ücretsiz davetiyeleri, Radar İstanbul uygulaması üzerinden temin edilebiliyor.

'Ben Nazım' müzikali, 20 Eylül'de Harbiye’de perde açıyor

Nazım Hikmet’in hayatını anlatan biyografik müzikal "Ben Nazım", dünya prömiyerini 20 Eylül Salı akşamı Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleştirecek. Müzikalde Nazım Hikmet rolünü Engin Hepileri ve Hakan Özgömeç dönüşümlü olarak üstlenecek.

Müzikal, 1970’ten bu yana Nazım Hikmet şiirlerini besteleyen sanatçı Zülfü Livaneli’nin tüm dünyada yorumlanmış şarkılarından oluşuyor. Müzikalde Engin Hepileri ve Hakan Özgömeç'in yanı sıra Vera rolünde İlke Kodal, Piraye rolünde Deniz Alp ve Münevver rolünde Petek Çetintemel yer alacak. Müzik direktörlüğünü ve 40 kişilik Symphonista Orkestrası’nın şefliğini Rengim Gökmen’in üstlendiği müzikalin rejisi ve koreografisi Mehmet Balkan’ın, metinleri Şirin Aktemur’un, müzik düzenlemeleri ise Tolga Taviş’in imzasını taşıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla ilk temsilini halka açık olarak gerçekleştirecek iki perdelik "Ben Nazım" müzikalinin ücretsiz davetiyeleri, Radar İstanbul uygulaması üzerinden bugünden itibaren (13 Eylül Salı) itibaren temin edilebilecek.

ben-nazim-muzikali-20-eylul-de-harbiye-de-perde-aciyor-1063281-1.