“Beni virüs değil, sizin düzeniniz öldürür” paylaşımıyla gündem olduktan sonra gözaltına alınan ve işine son verilen TIR şoförü Malik Yılmaz, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun talimatının ardından Hatay Büyükşehir Belediyesi'nde işe başladı

'Beni bu düzeniniz öldürür' diyen Malik Yılmaz yeni işine başladı

Hükümetin ‘Evde kal’ çağrısına karşılık çalışmak zorunda olduğunu ifade eden bir videoda “Beni virüs değil, sizin düzeniniz öldürür” diyen TIR Şoförü Malik Yılmaz, Hatay Büyükşehir Belediyesi'nde işe alındı.

Yılmaz, hükümeti eleştiren sözlerinin sonrasında gözaltına alınmış, ardında da hukuksuz şekilde işten çıkarılmıştı.

Sözcü'den Can Çapar'ın haberine göre, uzun süre işsiz kalan Yılmaz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla Hatay Büyükşehir Belediyesi’nde işe başladı. Destekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Yılmaz, “Bir babanın hayata tutunmasını sağladınız” dedi.

‘BUNU ANLATMAYA KELİMELER YETMEZ’

Yılmaz, bugün Hatay Büyükşehir Belediyesi’nde işe başladığını şu sözlerle duyurdu:

“İşe girdim, sigortam başlatıldı. Ben ne yaşadıysam sesimi çığlığa dönüştüren sizler sayesinde yaşadım. Kelimeler ile sizlere olan minnettarlığımı anlatamam. Bir babayı ailesine karşı boyun büktürmediniz, bir babayı hayata tutturdunuz. Bunu anlatmaya kelimeler yetmez. Siz ve sizin gibilerden, emeği geçen herkesten Allah razı olsun.”