Muğla'da 13 Mart'ta Bensu Narlı'yı evinde tabancayla katleden Serhat Kantaş ve cinayete yardım eden Emircan D.'nin tutukluluğuna devam kararı verildi. Duruşma ertelendi.

Bensu Narlı'yı katleden Serhat Kantaş hakim karşısında

Muğla'nın Milas ilçesinde 23 yaşındaki Bensu Narlı'yı evinde tüfekle vurularak öldürülmesiyle ilgili tutuklu 2 sanığın yargılanmasına başlandı.

Bodrum Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuklu sanıklar Serhat Kantaş ve Emircan D. ile geç kızın yakınları, tanıklar, taraf avukatları ve Bodrum Kadın Dayanışma Derneği üyeleri katıldı.

Sanıklardan Serhat Kantaş, çok pişman olduğunu, Bensu Narlı'yı tasarlayarak kasten öldürmediği iddia etti.

Diğer sanık ise hakkındaki suçlamaları kabul etmedi.

Mahkeme heyeti, sanıkların tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

ARTIK BU TÜR OLAYLAR SON BULSUN İSTİYORUZ

Bensu Narlı'nın amcası Sabahattin Narlı, duruşma sonrası gazetecilere, adalete güvendiğini, sanıkların en ağır şekilde cezalandırılacağına inandığını söyledi.

Acılarının hala çok taze olduğunu aktaran Narlı, "Canımız, ciğerimiz yandı. Artık bu tür olayların son bulmasını istiyoruz. Hiç kimsenin canı yanmasın. Çok üzgünüz. Adaletin yerini bulacağını düşünüyoruz." dedi.

Narlı'nın aile avukatı Müge Kızılırmak Türk ise sanıkların en ağır şekilde cezalandırılmaları için gerekli bütün girişimlerde bulunacaklarını dile getirdi.

NE OLMUŞTU?

Muğla'nın Milas ilçesinde 13 Mart 2021'de 23 yaşındaki Bensu Narlı, Serhat Kantaş isimli erkek tarafından evinde tabancayla vurularak öldürüldü.

Serhat Kantaş ve cinayete yardım eden Emircan D. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.